"Nets" aizmaina Rodiona Kuruca konkurentu cīņā par spēles laiku

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džanans Musa
Džanans Musa Foto: AFP / Scanpix

Rodiona Kuruca pārstāvētais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Bruklinsa "Nets" aizmainījis uz Detroitas "Pistons" Bosnijas un Hercegovinas spēlētāju Džananu Musu, pirmdien savā "Twitter" vietnē vēsta ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis.

Bosnietis uz Detroitu nosūtīts kopā ar 2021.gada jauno spēlētāju drafta otrās kārtas izvēli, pretī saņemot aizsargu Brūsu Braunu.

Musa, kas bija 2018.gada drafta 29.izvēle, ir daudzpusīgs 2,06 metrus garš basketbolists, kurš var spēlēt gan aizsarga, gan uzbrucēja pozīcijā.

Bosnietim bija niecīga loma "Nets" komandā, iepriekšējā sezonā laukumā dodoties deviņās spēlēs. Vidēji mačā viņš laukumā aizvadīja vien 4,4 minūtes, gūstot 2,1 punktu un izcīnot 0,6 atlēkušās bumbas. Basketbolists komandā aizvadīja divas sezonas.

Brauns Detroitas "Pistons" rindās spēlēja ievērojami lielāku lomu, kaut gan tajā pašā 2018.gada draftā tika izvēlēts vien ar 42.kopējo numuru.

Viņš 2019./2020.gada sezonā laukumā devās 74 mačos, vidēji laukumā pavadīdams 19,6 minūtes spēlē. Tajās viņš guva 4,3 punktus, izcīnīja 2,5 atlēkušās bumbas, 1,2 reizes rezultatīvi piespēlēja un pa 0,5 reizēm spēlē pārķēra bumbu un bloķēja pretinieku metienus.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu