Svētdienas horoskops: 29. novembris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 29. novembrim. 

AUNS Atturies no sakāpināta uzstājīguma, kritikas attiecībā pret tuviniekiem. Tu daudz labākus rezultātus sasniegsi ar draudzīgas, diplomātiskas attieksmes palīdzību! Velti laiku otrajai pusītei.

VĒRSIS Mēness līdz vakarpusei būs tavā zīmē, kas mudinās izbaudīt dzīves tīkamo pusi. Sevišķi rosīgi būs Vērši, kuri raksturo sevi kā gardēžus. Proti, tiks radīts ne viens vien kulinārijas brīnums.

DVĪŅI Pat īsti nemanīsi, kā paskrien laiks, jo būsi aizņemts ar jaunu lietu apgūšanu, sarunām ar tuviniekiem, nākotnes plānošanu. Varbūt izdosies attālināti atrisināt kādu ar darbu saistītu sarežģījumu.

VĒZIS Iespējams, kļūsi maķenīt emocionālāks, brīžiem kaprīzāks nekā ierasts. Šodien pareizāk atturēties no būtisku attiecību jautājumu cilāšanas. Labāk atpūtini nervus, pievēršoties meditācijai, jogai.

LAUVA Liels vairums Lauvas zīmes pārstāvju izrādīs lielāku interesi par mīlas dzīvē notiekošo. Brīvie zvēru karaļi nevilcināsies ar otrās pusītes meklēšanu, atradīs oriģinālus veidus, kā īstenot savas iegribas.

JAUNAVA Droši varēsi ilgāk pagulēt, pēc tam ieturēt sātīgas brokastis un tad mierīgā garā tikt galā ar saimniecības darbiem, kuri sakrājušies nedēļas gaitā. Kopdzīvē ar mīļoto valdīs draudzīgs noskaņojums.

SVARI Tevī modīsies pedagoga talants, kurš ļaus līdzgaitniekiem saprotamā veidā mācīt dzīvot, dot vērtīgas norādes, palīdzēt saprast dažādas cēloņsakarības. Var jūtami pieaugt tavs atbalstītāju skaits.

SKORPIONS Noskaņojums, gluži tāpat kā vēlmes, var būt patiesi nenoturīgs. Šobrīd vajadzētu atturēties no lielākiem pirkumiem, attiecību jautājumu skaidrošanas un biznesa ideju kaldināšanas.

STRĒLNIEKS Arī tev būs pienācis brīdis, kad vēlēsies pabūt mājās, noslēgties no apkārtējās pasaules, uztraukumiem, pavadīt laiku kopā ar ģimeni, jo īpaši atvasītēm. Kāds Strēlnieks tiks pie jauna mājdzīvnieka.

MEŽĀZIS Skaidrs, ka pēc dabas esi patiesi strādīgs, apzinīgs, taču šobrīd tu alksi pēc cilvēcīgas paslinkošanas, nesteidzīgas atpūtas uz dīvāna. Zvaigznes iesaka neliegt sev šo iespēju!

ŪDENSVĪRS Prātu nodarbinās lietišķi jautājumi. Būsi apņēmības pilns atrast jaunus veidus, kā uzlabot ienākumus, vairot dzīves kvalitāti. Iespējams, otrā pusīte negribot var uzvedināt tevi uz kādu cerīgu ideju.

ZIVIS Svaigs gaiss, sportiskas aktivitātes vislabāk palīdzēs mazināt spriedzi, aizmirst darba nebūšanas. Saskarsmē ar otro pusīti būsi maigs un pretimnākošs. Iespējams, partneris tev sagādās pārsteigumu.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu