Maija Armaņeva publisko foto no frizētavas bez sejas maskas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Influencere Maija Armaņeva sociālajos tīklos saviem sekotājiem parādīja, ka devusies uz frizētavu atjaunot matu krāsu, tomēr, kā "Apollo" norādīja vērīgākie lasītāji, publiskotajā kadrā redzams, ka influencerei uz sejas nav maskas.

Vietnē "Instagram" viņa dalījās ar kadru, atklājot, ka atrodas kādā Teikas frizētavā.

Sēžot frizētavas krēslā, viņa iemūžināja sevi spogulī ar krāsu matos, taču redzams, ka viņai nav sejas maskas, kā nosaka valstī ieviestie noteikumi infekcijas Covid-19 apkarošanai.

Tiesa, nav gan skaidrs, vai Armaņeva sejas masku nenoņēma tikai uz fotografēšanās brīdi. 

Foto: Instagram/ maija_armaneva

Atgādinām, ka septembrī influencere iekļuva plašā skandālā. Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC) viņu izvēlējās par kampaņas "Uzticies pārbaudot!" vēstnesi. Šādi jaunumi pamatīgi sadusmoja sociālo tīklu lietotājus, jo iepriekš influencere bija aicinājusi "atvērt acis" un neticēt "pārspīlētajai informācijai par Covid-19". Tāpat, it kā dzēstā ierakstā, Armaņeva norādījusi, ka neticot koronavīrusam, jo aiz "tādiem gadījumiem stāvot politika vai finanses".

Pēc tam SPKC paskaidroja savu lēmumu, norādot, ka Armaņeva ir mainījusi savu viedokli: "Lai gan sākotnēji Maija Armaņeva noliedza Covid-19, tomēr visa viņas tālākā darbība sociālajos tīklos liecināja par attieksmes maiņu un cilvēcisku kļūdīšanos Covid-19 izplatīšanās sākotnējā posmā, kas bija raksturīga tajā laikā lielai daļai sabiedrības. Arī attieksmes maiņa var kalpot kā piemērs mērķgrupai, kas tiek uzrunāta."

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu