Kolorītākās latviešu šovos iepazītās zvaigznes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Latvijā ir vairāki personāži, kuri nav nedz mūziķi, nedz aktieri vai cita veida šovbiznesa industrijas pārstāvji, tomēr viņus zina teju ikviens iedzīvotājs, pateicoties dalībai dažādos šovos. Apskati, kuras ir kolorītākas pašmāju TV šovos iepazītās zvaigznes! 

Margarita Kolosova

Margarita plašāku atpazīstamību ieguva šova "X Faktors" pirmajā sezonā. Lai arī Margarita "krēslu izaicinājumā" neiekļuva starp 12 fināla dalībniekiem, viņa no žūrijas saņēma trīs "jā". Tas tika pamanīts arī Margaritas dzimtajā pusē, par ko piecu bērnu māmiņa saņēma goda rakstu par Latgales popularizēšanu.

Saimniekšova Gunārs 

Vēžu audzētājs Gunārs no Balviem popularitāti iemantoja šovā "Saimnieks meklē sievu", lai gan pēc tam ir paspējis piedalīties arī citos šovs. Viņš iemantoja "kārumnieka" statusu savu amizanto izteicienu dēļ - reiz viņš paziņoja, ka prostitūtas seksa laikā no vīrieša nozog visu enerģiju, aizvadīja draisku randiņu ar putukrējumu, tad apjūsmoja dāmas krūtis, kā arī tika pamests, jo mīlējis regulāri "ieķert" grādīgos dzērienus. 

Magone Šutoviene

Agrāk Magone Burka, šobrīd - Šutoviene, popularitāti guva šovā "Saimnieks meklē sievu". Viņa kļuva par vienu no spilgtākajām šovu dalībniecēm, turklāt tagad viņas ikdienas gaitām iespējams sekot līdzi šovā "Slavenības. Bez filtra". Magone vienmēr pārsteigusi ar savu atklātību un drosmi runāt skaļi pat par ļoti intīmiem un skandoloziem tematiem.

Violeta Stepanova

2. un 3. sezonas šova "Lauku sēta" dalībniece Violeta Stepanova tika uzskatīta par vienu no kolorītākajām visu sezonu dalībniecēm. Tagad gan Latvijas realitātes šovu zvaigzne, kuru iepazinām kā skandalozo blondīni no Aizkraukles, kļuvusi par tumšmati, dzīvo Dānijā un sākusi dzīvot veselīgi. Pēc dalības "Lauku sētā" viņa ir piedalījusies arī citos šovos. 

Karmena Puķjāne

21 gadu vecā jūrmalniece Karmena Puķjāne, kura iemantoja slavu šovā "X Faktors" ar paziņojumu, ka reiz Priekuļos uzstājusies klausītāju miljoniem - meitene palepojās, ka savulaik uzstājusies uz skatuves Priekuļu sporta svētkos, kur viņu klausīties saskrējuši miljoniem cilvēku. Kā atklāja Karmena, pirms viņas esot spēlējuši "Lauku muzikanti", un tiem gan zāle esot bijusi tukša. Gūto popularitāti viņa izmantoja, ierakstot jaunas dziesmas un izdodot kreklus. 

Aija Dembovska

Viena no “Lauku sētas” un citu TV šovu skandalozākajām dalībniecēm ir Aija Dembovska, kura ierauta vairākos skandālos – viņa apsūdzēta zādzībā no cilvēku puses, kuri viņu izmitināja savās mājās, kā arī šovā izpelnījusies pārējo dalībnieku niknumu, jo atpūtīsies, kamēr pārējie strādā, kā arī nav spējusi pagatavot maltīti.

"Ērkšķu" šova Alīna

STV Pirmā! skandalozā projekta "Caur ērkšķiem uz.." otrās sezonas viena no skaļākajām un draiskākajām dalībniecēm bija Alīna. Viņa bija īpaši kolorīta, pateicoties saviem izteicieniem un izgājieniem šovā. Pēc šova Alīna paziņoja, ka viņai ir izveidots savs fanu klubs, viņa ir atradusi darbu un par atpazīstamību sūdzēties nudien nevar.

Ingars Babčuks

Ingars tika iepazīts šovā "Lauku sēta" un izpelnījās plašu uzmanību pēc tam, kad pēc šovā izveidotām attiecībām ar dalībnieci Zani atklāja, ka patiesībā ir homoseksuāls. Viņš pērn augustā saderinājās ar mīļoto vīrieti, abiem dzīvojot Lielbritānijā.

Jeļena Petrova

Jeļena plašāku skatītāju interesi ieguva šovā "Saimnieks meklē sievu". Tā gan nebija pirmā reize, kad Jeļena piedalās kādā iepazīšanās šovā. Iepriekš brunete cierējusi uz fotogrāfa Aleksandra Sokolova sirdi "STV Pirmā!" šovā "Plus/mīnus ĪSTAIS".  Viņa šovos kļuva par vienu no efektīgākajām dalībniecēm, atklājot, ka plastiskajās operācijās iztērējusi teju 10 tūkstošus eiro. Nu Jeļena dzīvo Turcijā un gaida bērnu no mīļotā vīrieša. 

Saimniekšova Vitālijs

"Saimnieks meklē sievu" dalībnieks Vitālijs šova vēsturē ieies kā viens no melīgākajiem saimniekiem - viņš nāca klajā ar paziņojumu, ka patiesībā dzīvo noplukušā dzīvoklī, nevis lepnā saimniecībā, kā arī šovā pieteicās, būdams attiecībās. 

Izrādās, vietā, kur viņš filmējis pieteikumu dalībai šovā, mājo pavisam cits saimnieks. Drīz pēc tam sekoja nākamais pavērsiens - viņš šovā pieteicās, esot aizņemta vīrieša statusā.Tiesa, Vitālijs šova skatītājiem un arī pašām dalībniecēm sievieti iepazīstinājis kā savu māsīcu. Kamēr Vitālijs "čubinājās" ar šova dalībniecēm, viņa īstajai draudzenei neatlika nekas cits, kā noskatīties Vitālija izdarībās. Viņa bija tik sašutusi, ka noslēdzās sevī un pat atteicās no ēšanas. Šovam noslēdzoties, Vitālijs tomēr palika kopā ar savu draudzeni un intervijā pēc šova paziņoja, ka viņa ir piedevusi Vitālija izdarības "Saimnieks meklē sievu" laikā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu