Saderinājies filmas "Dvēseļu putenis" galvenais aktieris (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kara drāmas "Dvēseļu putenis" galvenās lomas atveidotājs Oto Brantevics saderinājies ar savu mīļoto, vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

Brantevics ar izredzēto Tīnu Karīnu Anšaci ir attiecībās nedaudz vairāk kā gadu. Abi iepazinās kāda drauga dzimšanas dienas ballītē.

"Tuvojoties mūsu iepazīšanās gadadienai, sapratu – vēlos Tīnu bildināt. Pirms tam prasīju atļauju Tīnas tētim – vai piekrīt, ka lūdzu viņas roku," bildinājuma aizkulises atklāj topošais vīrs, kurš plāno, ka kāzas varētu notikt nākamgad. 

Posted by Tina Karīna Anšance on Otrdiena, 2020. gada 24. Novembris

Kā zināms, Brantevics pavasarī pabeidza vidusskolu. Savukārt viņa mīļotā ir pabeigusi Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolas Apģērbu dizaina nodaļu. Studējusi Latvijas Universitātes Teoloģijas fakultātē un nodarbojas ar gleznošanu.

Sarunā ar "Privāto Dzīvi", Brantevics atklāj, ka abiem ir līdzīgas intereses - māksla, vēsture. Tāpat abi iestājas par dzīvnieku tiesībām un fano par melno metālu. Topošais vīrs uzsver, ka vēlas lielu ģimeni un arī viņa līgavai tuvas ir tradicionālas vērtības un latviska domāšana. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu