Svētdienas horoskops: 20. decembris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 20. decembrim. 

AUNS Kaut arī intuīcija nav tava stiprā puse, tomēr šobrīd vēlams rūpīgāk ieklausīties sirdsbalsī, nerīkoties pretēji tai. Vēlmes, gluži tāpat kā emocijas, var būt ātri gaistošas, grūti izprotamas.

VĒRSIS Tev patiks, ja lietas notiks pēc plāna. Jebkuru novirzi, lai cik maznozīmīga tā būtu, uztversi diezgan saasināti. Lieki piebilst, ka šāda nostāja var apgrūtināt attiecības ar mājiniekiem, jo sevišķi bērniem.

DVĪŅI Mēness Zivīs veicinās interesi par dzīves neizskaidrojamo, noslēpumaino pusi. Kāds Dvīnis mēģinās paša spēkiem izzināt zemapziņā notiekošo, taču nekas prātīgs no tā, visticamāk, nesanāks.

VĒZIS Turpināsi rūpēties par mājas pavardu, gādāsi, lai tuvinieki jūtas pēc iespējas komfortablāk. Taču pielūko, lai jaunākā paaudze nesāk pārlieku pierast pie labajiem apstākļiem, nekļūst nepamatoti prasīga!

LAUVA Radinieku vai tuvāko paziņu idejas var palīdzēt tev formulēt plānu, kā uzlabot materiālo stāvokli. Pēcpusdienā Lauvas sajutīs nepārvaramu vēlmi nobaudīt kulinārijas labumus.

JAUNAVA Vispareizāk būtu laiku pavadīt vienatnē, jo tā spēsi vispilnvērtīgāk atpūsties, atslābināt nervu sistēmu! Šobrīd vajadzētu būt piesardzīgākam ar medikamentu lietošanu, grādīgajiem dzērieniem.

SVARI Domās kombinēsi interjera elementus, centīsies mājās radīt radošāku, neikdienišķāku un dzīvespriecīgāku atmosfēru. Praktiskus darbus šobrīd labāk nesākt, taču plānot vari uz pilniem apgriezieniem!

SKORPIONS Gribēsi piedzīvot asākas izjūtas, taču apstākļi to liegs pilnībā īstenot. Nekļūsti bravūrīgs, nelieto neatļautas metodes, lai sasniegtu kāroto! Labāk velti laiku savai garīgajai attīstībai.

STRĒLNIEKS Tavi plāni var būt uz fantāzijas un realitātes robežas. Sakāpinātās ambīcijas neļaus pilnvērtīgi apzināties patiesās iespējas. Pareizi rīkosies tie, kuri atturēsies no lielākiem pirkumiem.

MEŽĀZIS Emocionālajā plānā būsi maigs, viegli aizskarams. Dienu ieteicams pavadīt tuvu, tīkamu cilvēku sabiedrībā, izvairīties no asām konfrontācijām, kā arī biznesa jautājumu risināšanas.

ŪDENSVĪRS Atliec darba, biznesa jautājumus uz nākamo nedēļu, lai cik neatliekami tie arīdzan liktos! Iespējams, ka apstākļu, vides maiņa būs tieši tas, kas tev šobrīd nepieciešams. Esi kopā ar jaunāko paaudzi.

ZIVIS Tu lielāku uzmanību veltīsi savam ārējam izskatam. Lai padarītu sevi pievilcīgāku apkārtējiem, būsi gatavs daudz ko darīt paša spēkiem. Attiecībās ar mīļoto apzināti saglabāsi nelielu noslēpumainības pieskaņu.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu