Māte Meksikā trīs gadus medī savas meitas slepkavas un ved pie atbildības nozīmīgu bandu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Miriama Rodrigeza.
Miriama Rodrigeza. Foto: Facebook/Times Fm TZ

Miriama Rodrigeza Meksikā veltījusi trīs gadus savas dzīves, lai pašrocīgi uzmeklētu savas meitas nolaupītājus un slepkavas. Sieviete šīs operācijas laikā noskaidrojusi 10 noziedzniekus, līdz zaudējusi dzīvību apšaudē Mātes dienā, vēsta "New York Times".

Kad pazuda Miriamas 20 gadus vecā meita Karena, viņas māte ir apzvērējusi, ka noskaidros notikušā apstākļus. Karenas nolaupītāji ir sazinājušies ar viņas māti un prasījuši izpirkuma maksu, kuru Miriama arī samaksājusi, taču Karena tā arī nav atgriezusies mājās - 2014. gadā viņas mirstīgās atliekas tika uzietas pamestā fermā.

Vienā no šantāžas zvaniem Miriama dzirdēja, kā fonā tiek nosaukts kāda cita nolaupītāja vārds - sievietei ar sociālo tīklu palīdzību izdevās identificēt kādu personu, kas varēja būt līdzdalīgs noziegumā. 56 gadus vecā sieviete pavadīja vairākas nedēļas kādā saldējuma veikalā, gaidot, kad parādīsies aizdomās turamais, tad sekoja viņam uz mājām un ievāca informāciju, izliekoties par vēlēšanu kampaņas anketētāju.

No uzzinātās informācijas Miriama sāka izmeklēt arī citus cilvēkus, kuri varētu būt bijuši ar viņas meitas slepkavību, paralēli mainot arī savu vizuālo izskatu, lai viņu neatpazītu.

Sievietes izmeklēšana novedusi pie "Zeta" karteļa, kas, kā atklāja policijas izmeklēšana, patiesi bija vainīgs pie notikušā.

Miriama ir ievākusi informāciju no noziedznieku ģimenēm un nodevusi to policijai, kā arī pati aizturējusi vienu no bandas locekļiem, piedraudot viņam ar ieroci. Kopumā sieviete palīdzējusi notvert 10 "Zeta" karteļa biedrus.

2017. gadā, Mātes dienā, Miriama Rodrigeza ar 12 šāvienu palīdzību tika nogalināta savas mājas priekšā. Līdzcilvēki varonīgajai sievietei ir veltījuši bronzas piemiņas plātni San Fernando pilsētā.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu