Balcera pārstāvēto Otavas "Senators" pamet viens no komandas līderiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Entonijs Duklērs
Entonijs Duklērs Foto: AP/ Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Floridas "Panthers" parakstījusi viena gada līgumu ar Entoniju Duklēru, kurš iepriekš pārstāvēja Otavas "Senators", kurā spēlē arī Rūdolfs Balcers, vēsta NHL.

Līgums ar Duklēru noslēgts uz vienu sezonu par kopējo summu 1,7 miljoni ASV dolāru (1,38 miljoni eiro).

24 gadus vecais uzbrucējs pēc aizvadītās sezonas kļuva par neierobežoti brīvo aģentu, kas viņam deva iespēju veikt pārrunas ar ikvienu ieinteresēto komandu.

Pagājušajā sezonā viņš 66 spēlēs guva 23 vārtus un 17 reizes rezultatīvi piespēlēja. Iepriekš karjerā Duklērs vienas sezonas laikā tik daudz vārtu nebija guvis. Tāpat viņš pirmo reizi piedalījās Visu zvaigžņu spēlē.

"Panthers" ģenerālmenedžeris Bils Zito izcēla Duklēra ātruma īpašības un prasmi gūt vārtus.

2013.gada draftā Duklēru ar kopējo 80.numuru izraudzījās Ņujorkas "Rangers". Karjeras laikā viņš "Senators", Kolumbusas "Blue Jackets", Čikāgas "Blackhawks", Arizonas "Coyotes" un "Rangers" komandās kopumā aizvadījis 353 regulārā čempionāta spēles, tajās izceļoties ar 79 vārtiem un 83 piespēlēm.

Zīmīgi, ka šajā starpsezonā tieši no "Panthers" uz "Senators" komandu pārcēlās Jevgēņijas Dadonovs. Uzbrucējs pagājušajā sezonā ar 47 rezultativitātes punktiem bija ceturtais labākais punktu guvējs "Panthers" rindās.

NHL jaunās sezonas sākums plānots janvāra vidū.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu