Iespējams, atriebība Imantas mini zoo - nogalināti četri tītari (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tītars. Ilustratīvs attēls.
Tītars. Ilustratīvs attēls. Foto: OlegRi/Shutterstock.com

Mēneša sākumā trīs huligāni no atrakciju parka Imantā nozaga tītaru, kuru piedzirdīja. Pret vīriešiem tika uzsākta lietvedība, taču ar to viss nebeidzās – iestādes darbiniece sestdien, 19. decembrī, pēc ierašanās darbā četrus no pieciem aploka tītariem ieraudzīja mirušus, vēsta "Degpunktā".

Tītars, kurš tika cietsirdīgi piedzirdīts, ilgu laiku bijis manāmi saindējies - neesot ēdis, maz kustējies un slikti juties. 

Veterinārārsts Jānis Beinarts diemžēl neizteica pārāk optimistiskas prognozes.

"Ja tas šņabis būtu ieliets [putnam] mazliet vairāk, es domāju, ka viņš jau būtu beigts. Ja viņš sešu dienu laikā nav "izgulējis", tad nekādu labu prognozi nesaskatu," viņš sacīja.

Blakus putna veselības likstām, atrakciju parka darbiniece pastāstīja, ka visgrūtākais esot bijis, kad putns atgriezies. Svešo smaku dēļ pārējie pret putnu izturējušies cietsirdīgi.

Tomēr ar to viss nebeidzās - iestādes darbiniece sestdien ziņoja par šokējošu atklājumu – ierodoties darbā, viņa ieraudzīja četrus no pieciem aploka tītariem mirušus.

Putnu līķi ir nodoti policijai, taču darbiniecēm ir aizdomas, ka paveikta atriebība. Proti, izskatoties, ka tītari tika nožņaugti vai noindēti, vēstī TV3 raidījums.

"Mums kopā pieci tītari bija, diviem no viņiem bija brūces, diviem nebija nekā, vienkārši beigti, un piektais ir pazudis," saka "Pik Nik Park" darbiniece.

Nogalinātie tītari ir savākti aizvesti uz ekspertīzi. Par viņu nāves cēloņiem pagaidām nekas nav zināms.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu