Zināms depozīta sistēmas dzērienu iepakojuma operators

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Iepakojumi
Iepakojumi Foto: Zane Bitere/LETA

Valsts vides dienests (VVD) par depozīta sistēmas dzērienu iepakojuma operatoru izvēlējusies SIA "Depozīta iepakojuma operators", šodien preses konferencē paziņoja VVD ģenerāldirektore Elita Baklāne-Ansberga.

Viņa informēja, ka "Depozīta iepakojuma operators" kas atbilst normatīvo aktu prasībām un ieguvis visvairāk punktus kvalitātes kritēriju vērtēšanas posmā, tāpēc ar minēto uzņēmumu nākamā gada janvārī tiks slēgts līgums uz septiņiem gadiem.

Jau ziņots, ka Latvijā depozīta sistēmu plānots ieviest 2022.gada 1.februārī. VVD noteiktajā termiņā saņēma divus depozīta sistēmas operatora pretendentu pieteikumus - no SIA "Depozīta iepakojuma operators" un SIA "Nulles depozīts". Saņemto pieteikumu izvērtēšana norisinājās divās kārtās.

Kompānijas "Depozīta iepakojuma operators" pamatkapitāls ir 90 000 eiro, un tā tika izveidota šogad jūnijā. Kompānijas īpašnieki ir "Alus un dzērienu iepakojuma savienība" (25%), "Coca-Cola HBC Latvia" (25%), "Cēsu alus" (16,7%), "Cido grupa" (16,7%) un "PET Baltija" (16,7%), liecina informācija "Firmas.lv".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu