Mēneša astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: James Lee/Unsplash

Kas katru no Zodiaka pārstāvjiem sagaida 2021. gada pirmajā mēnesi? Par to lasi janvāra astroloģiskajā prognozē visām Zodiaka zīmēm.

AUNS

Tu Jauno gadu sāksi ar apņēmību viest lielāku skaidrību privātajā dzīvē, sakārtot attiecības ar otro pusīti. Galvenais, esi gatavs kompromisiem, nekļūsti pārlieku uzstājīgs, un tev izdosies sasniegt nospraustos rezultātus. Profesionālajā jomā nāksies rast risinājumus nestandarta problēmām, negaidītiem šķēršļiem.

Esi pacietīgāks, meklējot piemērotāko pieeju nebūšanu risināšanā, jo steiga tikai vēl vairāk sarežģīs situāciju, radīs papildu zaudējumus. Veselības ziņā daudz kas būs atkarīgs no spējas noskaņoties uz pozitīvās nots, neļaut apkārt esošajām negācijām iedragāt garastāvokli. Ja sajūti sevī uzkrājamies spriedzi, neapmierinātību, izliec to caur fiziskām aktivitātēm, sportu. Sevišķi vēlama būtu rosība svaigā gaisā. Mēneša izskaņā kādam Auna zīmes pārstāvim radīsies jaunas piepelnīšanās iespējas.

VĒRSIS

Uzmanību, galvenokārt, nāksies veltīt darbam, ar profesionālo izaugsmi, karjeras potenciālo augšupeju saistītajam. Esi drošāks, nekautrējies uzņemties līdera lomu, izrādīt savas organizatoriskās spējas un nedaudz paslavēt līdzšinējos panākumus. Saskarsmē ar priekšniecību svarīgi izrādīt pašpārliecinātību, drosmi un vēlmi uzņemties atbildīgākus pienākumus.

Janvāris var izrādīties patiesi interesants periods Vēršiem, kuri saistīti ar politiku, farmācijas, transporta un loģistikas jomu. Mīlas dzīvē, kā ierasts alksi pēc erotiskās baudas, kopības ar mīļoto. Lai jūsu attiecības padarītu krāšņākas, būsi gatavs ne reizi vien gādāt par romantisku pārsteigumu laulātajam, papildu uzmanības apliecinājumiem. Kopumā janvāris solās būt veiksmīgs un atmiņā paliekošs.

DVĪŅI

Tev droši varēs dēvēt par patiesu nemiera garu! Būsi aktīvs gan personīgajā dzīvē, gan darba gaitās. Izmanto šo mēnesi, lai mēģinātu paplašināt savu lietišķo kontaktu loku, realizētu radoša rakstura ieceres un sakārtotu ar tieslietām, nekustamo īpašumu saistītos jautājumus. Komunikācijā ar līdzgaitniekiem centies būt nedaudz izvēlīgāks savos izteicienos, jo neveikls joks, asāka frāze var manāmi aizskart tuvākos kolēģus.

Ja tev nākas uzsākt apjomīgākus projektus, parūpējies, lai tavā rīcībā būtu uzticama un zinoša komanda. Šomēnes tieši godprātīgu un profesionālu partneru atbalsts garantēs vispamanāmākos rezultātus. No darba brīvajā laikā vajadzētu nedaudz vairāk uzmanības koncentrēt atvasītēm, viņu skolas gaitām, ikdienas aktivitātēm.

VĒZIS

Jau pašā gada sākumā nāksies rosīties ne pa jokam. Nav izslēgts, sarežģījumi darba lietās, saspringtā un neprognozējamā situācija kopumā liks pieņemt nestandarta lēmumus, meklēt papildu ienākumu avotus. Labi, ka priekšnojauta ne reizi vien ļaus izvairīties no konfliktiem ar priekšniecību, saskatīt konkurentu izliktos slazdus.

Biznesa cilvēkiem aktīvāka globālā tīmekļa izmantošana var sniegt negaidītas materiālās perspektīvas. Arī jaunu zināšanu apguvei būs patiesi liela nozīme attīstībai, izaugsmei. Mājas lietās nevajadzētu ļaut vaļu sakāpinātām emocijām. Jā, tu pēc dabas esi jūtīgs, bet kļūstot pārlieku ekspresīvs, tu riskē iedragāt attiecības ar tuviniekiem. Lai rastu izteiktāku iekšējo līdzsvaru, harmoniju, tev derētu no sirds izrunāties ar kādu, novelt no pleciem psiholoģisko spriedzi un aktīvāk pievērsties meditācijai, pašiedvesmas vingrinājumiem.

LAUVA

Janvāris būs laiks, kurā nāksies daudz prasmīgāk, tālredzīgāk plānot ikdienas darbus, uzņemties atbildīgākus pienākumus, būt pašaizliedzīgākam, pašapzinīgākam, nekā līdz šim! Savā ziņā šis mēnesis atgādinās pārbaudījumu, kuru veiksmīgi izturot, parādīsies pavisam cita mēroga izaugsmes iespējas. Galvenie bremzējošie faktori, visticamāk, izrādīsies slinkums un ik pa brīdim "uzpeldošā" neticība saviem spēkiem.

Ārējos apstākļus, savās neveiksmēs varēsi vainot ļoti nosacīti, ja vispār. Darba lietās atmosfēra būs diezgan saspringta, taču privātā dzīve nekādas galvassāpes nesagādās. Tieši pretēji mīlas frontē notiekošais ļaus izjust dzīves patieso garšu, gūt jaunus spēkus, iedvesmu. Derētu iegaumēt, ka janvāris ir piemērots mēnesis, lai atmestu kaitīgus ieradumus, sāktu domāt par veselīgāku, pilnvērtīgāku uzturu.

JAUNAVA

Šobrīd nebūtu vēlams veikt kardinālas pārmaiņas nedz profesionālajās gaitās, nedz ikdienas dzīvē. Labāk turēties pie labi zināmām, pārbaudītām vērtībām. Ja ieņem priekšnieka posteni, rūpīgāk seko līdzi padoto darbam, un saskatot nepilnības, atturies no liekas moralizēšanas, kritikas. Labāk cilvēcīgā veidā liec manīt, kādus tieši rezultātus sagaidi no konkrētā darba rūķa.

Pašsajūta janvāri var izrādīties mainīga, diezgan neprognozējama. Lai veicinātu imunitāti, nostiprinātu emocionālo līdzsvaru, ir vērts domāt ne tikai par ikdienišķo vitamīnu devu un fiziskām aktivitātēm, bet arī dzīves garīgo pusi! Proti, sakārtot domas, neļaut šaubām, nedrošības sajūtai pārņemt sevi! Pilnīgi iespējams, ka otrā pusīte var sniegt vērtīgus padomus, iedrošināt, dāvāt morālu atbalstu.

SVARI

Darba apjomi nepielūdzami var pieaugt. Iespējams, uz taviem pleciem gulsies sarežģītāki pienākumi. Labi, ka būsi noskaņots kaujinieciski, izlēmīgi! Tas ne tikai radīs par tevi līdera iespaidu, bet arī ļaus daudz vieglāk pārvarēt priekšā stāvošās grūtības, izaicinājumus. Lai darba lietas ritētu uz priekšu bez liekas aizķeršanās, esi piesardzīgāks, veicot visu veidu aprēķinus. Kārtojot juridiskās nianses, drošībai vari palūgt pat vairāku ekspertu viedokli, lai gūtu dzelžaināku pārliecību.

Saskaroties ar skauģiem, cilvēkiem, kuri krasi nostājas pret taviem uzskatiem, nākotnes iecerēm, saglabā mieru un nosvērtību. Centies apzināties, kurus no iepriekš pieminētajiem, vari atļauties vienkārši ignorēt, un kurus pārliecināt nestāties tev ceļā. Gandrīz jebkurā situācijā tev noderēs diplomāta dotības un zināmais aktiera talants. Tevis un laulātā starpā valdīs neviltota harmonija, saprašanās.

SKORPIONS

Kopumā mēnesis solās būt veiksmīgs, ja vien sakāpināto emociju dēļ nesāksi radīt liekus sarežģījumus, domstarpības ar augstākstāvošajiem. Ieturi askētiskāku nostāju lietišķajā jomā! Turpretim kaislības atstāj mīlas rotaļām un sportiskajām aktivitātēm. Janvāri tev vieglāk būs sastrādāties ar gados jaunākiem līdzgaitniekiem. Iespējams, nolemsi nedaudz pamainīt savu attieksmi pret ikdienu, dzīvi kopumā, tiksi vaļā no novecojušiem uzskatiem.

Nebrīnies, ja ļaujot novitātēm ienākt savās darba gaitās, attiecību lietās, tu piedzīvosi zināmu uzplaukumu, jaunas sajūtas, tev pavērsies jaunas iespējas. Ģimenes dzīvē izrādīsi pastiprinātu gādību par atvasītēm. Mīļotajam cilvēkam liksi justies īpašam, vajadzīgam, gaidītam. Būs Skorpioni, kuri nolems veikt būtiskas pārmaiņas mājokļa interjerā.

STRĒLNIEKS

Janvāra pirmajā pusē daļai Strēlnieku parādīsies tendence dzīvot iedomu pasaulē, raudzīties uz apkārt notiekošo caur rozā brillēm. No vienas puses tas neko ļaunu nevienam nedarīs. Taču, ja būs veicami nopietnāki darījumi, risināmi atbildīgi pienākumi, sapņainība nu nekādi neveicinās pareizo lēmumu pieņemšanu. Pielūko, lai pārāk vaļsirdīgā vai vieglprātīgā attieksme neiedragā tavu profesionālo reputāciju, attiecības ar augstākstāvošajiem.

Būtu pareizi trīskārši pārdomāt lēmumus, kuri skar darbu, biznesu un bezrūpību atstāt privātajai dzīvei! Mēneša otrā puse solās būt mazāk saspringta. Tā dos iespējas vairāk uzmanības veltīt ģimenei, tīkamām lietām, vaļaspriekiem. Brīvajiem Strēlniekiem var pavīdēt lieliskas iepazīšanās iespējas. Tomēr arī šajā plānā būs viens nosacījums. Proti, vajadzēs skaidri apzināties, ko tieši vēlies redzēt savā potenciālajā partnerī, nesapņot par nesasniedzamiem ideāliem.

MEŽĀZIS

Daudz nedomājot, ņemsi vadības grožus savās rokās un centīsies darīt visu, kas tavos spēkos, lai padarītu savu un ģimenes ikdienu komfortablāku, baudāmāku. Turklāt rīkosies nevis mirkļa impulsu, pēkšņas iedvesmas, bet gan pārdomāta plāna vadīts! Un tas nozīmē, ka sasniegtie panākumi nebūs nekāds lielais pārsteigums, bet gan pacietīga, pašaizliedzīga darba rezultāts.

Mīļotais cilvēks izrādīs neviltotu gandarījumu, pat lepnumu par taviem sasniegumiem. Saskarsme ar laulāto janvārī solās būt vienkārša, nesaspīlēta un draudzīga. Mežāžiem, kuri nesen uzsākuši kopdzīvi, var solīt arī gana raibus erotiskos piedzīvojumus. Mēneša nogalē var aktualizēties ar mantojumiem saistīti jautājumi.

ŪDENSVĪRS

It visā meklēsi iespēju rīkoties brīvi, neatkarīgi. Taču apstākļi tā vai citādi liks darīt arī tos darbus, kuri nu ne pavisam neies pie sirds. Nevajadzētu izrādīt pārāk lielu neapmierinātību par to, jo priekšniecības pacietības mērs, iecietība var būt trauslāka, nekā tu domā. Labāk sakost zobus, un bez liekas kurnēšanas, paveikt uzticēto. Janvāris var būt veiksmīgāks mēnesis tiem, kuri strādā inženiertehniskajās jomās, ir saistīti ar arhitektūru, projektēšanu.

Arī masu mediju pārstāvji, žurnālisti ikdienā apliecinās savu profesionalitāti, izcilās analītiskās dotības, izmeklētāja, pirmatklājēja garu. Privātajā dzīvē notiekošo apkārtējiem neafišēsi. Tieši pretēji, šomēnes būsi emocionāli noslēgtāks, atturīgāks, nekā ierasts. Saskarsmē ar otro pusīti vēlēsies rast vairāk kopīgu interešu, līdzīgu skatījumu uz lietām.

ZIVIS

Kamēr uzturēsi mērķtiecīgu, nopietnu, lietišķu un sistemātisku nostāju pret veicamajiem pienākumiem, par rezultātu trūkumu sūdzēties nevarēsi. Ja esi saistīts ar farmācijas, medicīnas, psiholoģijas, psihiatrijas jomu, rēķinies, ka darba būs daudz, taču paveiktais radīs patiesu gandarījumu. Radošās pasaules pārstāvji brīžiem var izjust iedvesmas trūkumu, taču tiks darīts viss, lai tā atkal iemājotu dvēselē.

Iespējams, notiekošais privātajā dzīvē veicinās jaunradi, piešķirs fantāzijai jaunu lidojumu. Veicot ikdienas pienākumus, vēlams rūpīgāk attiekties pret juridiskajām formalitātēm, birokrātiskām niansēm. Droši ieklausies pieredzējušāku kolēģu sacītajā, pat ja tajā ir ietverta kritika. Kopdzīvē ar otro pusīti būs iespēja piedzīvot gan dvēselisku tuvību, draudzīgu, bezrūpīgu noskaņu, gan arī dažu labu greizsirdības scēnu, kaislīgāku vārdu apmaiņu.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu