Astrologs Račs skaidro, kāpēc astrologi diži neatšķiroties no ārstiem un ko pārsvarā vēlas uzzināt sievietes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Andris Račs
Andris Račs Foto: Guntars Račs

Astrologs Andris Račs sarunu šovā "Kad viņas satiekas" atklāj, kas ir tas, ko visbiežāk vēlas uzzināt viņa klienti, kā arī skaidro līdzības starp astrologa un medicīnas profesionāļa darbību.

Vaicāts, vai cilvēki ņem vērā astrologa teikto vai gluži otrādi, uzklausa tad, ja teiktais sakrīt arī ar paša vēlmēm un intuīciju, Andris Račs sacīs, ka viņš vairs nemēdz teikt tikai to, ko cilvēks vēlas dzirdēt.

"Ir divu veidu astrologi - foršie un patiesie. Kādreiz, kad biju daudz jaunāks, man gribējās būt tam foršajam un teikt tikai to, ko grib dzirdēt. Bet tas nav īsti godīgi. Un vai tu tā palīdzi tam cilvēkam?", stāsta populārais astrologs.

Jautāts par to, cik daudz astrologs patiesībā var izlasīt zvaigžņu kartē, Račs paskaidro, ka sākotnēji viņa rīcībā ir tikai pati karte, taču, runājot ar konkrēto cilvēku, kļūst skaidrs, kāpēc situācija ir izveidojusies tieši tāda. ​

Video: Saruna ar astrologu Andri Raču

Ņemot vērā visus faktorus, astrologam ir iespēja prognozēt arī to, kā būs nākotnē, jo "tā tas cilvēks dzīvo".

“Ziniet, astrologs neko daudz neatšķiras no ārstiem. Ja zini diagnozi, prognozi vari pateikt,” - tā Račs.

Račs stāsta, ka zvaigžņu kartē esot iespējams redzēt visus gaodāmos bildinājumus, taču tas nav tas, par ko visbiežāk vaicā dāmas - dodoties pie astrologa, sievietes visbiežāk interesējoties par to, kā savā dzīvē būt laimīgākām.

"Astrologs redz to ideālo virzienu. Taču katrā ceļā būs savi pārbaudījumi," atgādina Andris Račs.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu