Kurucs atkal tiek pie iespējas spēlē pret "Thunder"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: EPA/Scanpix

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē laukumā pavadīja neilgu laiku un punktus neguva, viņa pārstāvētajai komandai Bruklinas "Nets" piedzīvojot zaudējumu.

Bruklinas "Nets" mājās ar 116:129 (41:29, 22:28, 18:37, 35:35) piekāpās Oklahomasitijas "Thunder", piedzīvojot jau otro zaudējumu pēc kārtas.

Kurucs šajā spēlē laukumā pavadīja divas minūtes un 15 sekundes, kuru laikā metienus pa grozu neizdarīja, bet izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm. Ar Kurucu laukumā "Nets" guva par vienu punktu vairāk nekā zaudēja.

Jau trešo spēli pēc kārtas personisku iemeslu dēļ sastāvā nebija līderis Kairijs Ērvings, taču "Nets" rindās atgriezās Kevins Durents, kuram 36 punkti, 11 atlēkušās bumbas un četras rezultatīvas piespēles. Keriss Leverts pievienoja 21 punktu un sešas piespēles.

Durents iepriekšējās trīs spēles izlaida drošības labad, jo iepriekš bija nonācis kontaktā ar Covid-19 inficētu personu.

"Thunder" rindās Šejs Džildžess-Aleksandrs guva 31 punktu, izcīnīja sešas atlēkušās bumbas un iekrāja septiņas piespēles, kamēr vēl 25 punktus iemeta Hamido Diallo.

Viesu komandai šī bija jau trešā uzvara pēc kārtas, bet "Nets" vienību tai izdevās uzvarēt jau piekto reizi pēc kārtas.

"Nejutu komandas lepnumu," pēc zaudējuma teica "Nets" galvenais treneris Stīvs Nešs. "Tāpat nejutu, ka komanda otrajā puslaikā būtu gatava cīnīties. Mums ir jāsaņemas un jāparāda stingrāks raksturs."

Otrdien "Nets" mājās paredzēta tikšanās ar Denveras "Nuggets".

Bruklinas komanda ar piecām uzvarām 11 spēlēs Austrumu konferencē ieņem desmito pozīciju.

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

Līga sezonu sākusi bez skatītāju klātbūtnes arēnās, jo koronavīrusa ierobežojumi aizliedz lielākas publiskas pulcēšanās telpās.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu