"Domāju, ka varu spēlēt vēl vairāk." Bertāns komentē savu sezonas labāko spēli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AP/ Scanpix

Ar komentāriem pēc aizvadītās spēles pret Fīniksas "Suns" dalījās Vašingtonas "Wizards" latviešu uzbrucējs Dāvis Bertāns.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 128:107 (29:15, 39:27, 36:36, 24:29) pārspēja Fīniksas "Suns".

Sezonas labāko spēli aizvadīja Dāvis Bertāns, kurš atzīmējās ar 18 punktiem, realizējot sešus no deviņiem tālmetieniem. Pēc spēles latviešu uzbrucējs komentēja demonstrēto sniegumu.

Aizvadītā gada izskaņā Bertāns izteicās, ka vēl nav optimālajā fiziskajā kondīcijā. Pēc aizvadītā mača, kurā viņš laukumā pavadīja nepilnas 25 minūtes, basketbolistam par šo tematu tika jautāts vēlreiz.

"Domāju, ka kopumā esmu sasniedzis standartu, kur vajadzētu būt sezonas gaitā. Jūtos labi, domāju, ka varētu spēlēt vēl vairāk. Pārējais viss jau ir vienkārši atkārtošanas jautājums, atrodoties laukumā un spēlējot pieci pret pieci. Cerams, ka šī nebija tikai viena tāda spēle," norādīja Bertāns.

Lielāko daļu punktus (15 no 18) Bertāns guva otrajā ceturtdaļā, kad realizēja piecus no kopumā sešiem iemestajiem trīspunktniekiem. Latvietis atzina, ka šāda "aizdegšanās" esot ļoti patīkama.

"Tā ir viena no labākajām sajūtām, ko tu kā metienu izpildītājs vari izjust. Iemetot vienu, divus, trīs un vēl vairāk metienus pēc kārtas. Ir jānoķer to sajūtu, ka viss, ko izmetīsi, lidos iekšā. Priecājos, ka tas arī palīdzēja komandai uzvarēt," turpināja basketbolists.

"Wizards" šosezon nav bijušas pašas labākās sekmes - šī bija tikai vienības trešā uzvara 11 mačos. Bertāns sarunas nobeigumā norādīja, ka šādam panākumam var būt liela nozīme.

"Šī uzvara noteikti uzlabos komandas noskaņojumu. Reizēm šādas uzvaras tev var radīt komforta sajūtu, lai gan zinu, ka mums to [uzvaru] nav tik daudz. Bet mēs turpināsim viens otram atgādināt, ka nav jāpriecājas par šo vienu uzvaru," nobeigumā sacīja Bertāns.

Nākamo spēli "Wizards" aizvadīs naktī uz 14. janvāri, kad Vašingtonā plkst. 2 pēc Latvijas laika viesosies Jūtas "Jazz".

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu