VIDEO Spītējot smagajai Covid-19 situācijai štatā, tūkstošiem Alabamas koledžas futbola komandas fanu pulcējas ielās (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pirmdien Alabamas štata pilsētā Taskalūsā ielās izgājuši tūkstošiem iedzīvotāju, lai priecātos par vietējās koledžas vienības triumfu koledžu čempionāta finālā.

Alabamas Universitātes futbola komanda "Crimson Tide" svētdien triumfēja koledžu turnīra finālā, ar rezultātu 52:24 uzveicot Ohaio Štata Universitētes "Buckeyes" vienību.

"Crimson Tide" galvenais treneris Niks Sabans izcīnīja savu jau septīto čempiona titulu koledžu futbola līmenī, kas ir visu laiku labākais rādītājs. Tomēr, iespējams, lielāku rezonansi sociālo tīklu lietotāju vidū izraisīja notikumi, kas sekoja futbola komandas spilgtajam panākumam.

Uzreiz pēc "Crimson Tide" uzvaras Taskalūsas ielās devās tūkstošiem cilvēku, kas, neievērojot absolūti nekādus Covid-19 drošības mērus, ļāvās svinībām.

Atzīmēšanas vērts ir arī fakts, ka Alabamas štatā pēdējo 14 dienu laikā par 30% ir pieaudzis vidēji dienā konstatēto Covid-19 gadījumu skaits.

Šāda veida svinības Alabamā ir kā tradīcija, kad vietējā amerikāņu futbola komanda izcīna čempionu titulu. Tomēr šoreiz pilsētas vadība jau laicīgi bija aicinājusi savus iedzīvotājus šogad izlaist tradicionālās svinības, gadījumā, ja "Crimson Tide" izcīnītu titulu.

"Kad būs laiks svinībām, darīsim to tur, kur atrodamies, nevis pilsētas ielās," bija teikts pilsētas paziņojumā, kas gan, acīmredzami, netika ņemts vērā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu