Siliņš un Meiers spēlē rezultatīvi komandas zaudējumā Vienotās līgas mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mārtiņš Meiers
Mārtiņš Meiers Foto: vtb-league.com

Latvijas basketbolists Mārtiņš Meiers svētdien guva 15, un Ojārs Siliņš pievienoja 11 punktus Vienotās līgas spēlē Krasnojarskā, viņu pārstāvētajai Nursultanas "Astana" komandai viesos piedzīvojot zaudējumu.

"Astana" izbraukumā ar rezultātu 76:77 (22:19, 17:16, 15:18, 22:24) piekāpās Krasnojarskas "Jeņisej" vienībai.

Meiers laukumā pavadīja 23 minūtes un 12 sekundes, grozā raidot piecus no deviņiem divpunktu metieniem un piecus no sešiem soda metieniem. Viņš arī izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, pa reizei rezultatīvi piespēlēja, pārķēra bumbu, kļūdījās un bloķēja pretinieka metienu, trīs reizes pārkāpa noteikumus un izprovocēja piecas piezīmes. Meiers sakrāja komandā dalītu labāko efektivitātes koeficientu 18.

Tikmēr Siliņš maču sāka pamatsastāvā un 26 minūtēs un 38 sekundēs realizēja vienu no trim divpunktu un trīs no pieciem trīspunktu metieniem, kā arī garām meta abus soda metienus. Tāpat viņš izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, pa reizei pārkāpa noteikumus un izprovocēja piezīmi pretiniekam, kā arī un tika pie efektivitātes koeficienta 12.

Viesiem ar 15 punktiem izcēlās arī Adoniss Tomass, mājinieku rindās 22 punkti Tajusam Betlam.

"Astana" ar četriem panākumiem 12 mačos ieņem desmito pozīciju, bet Krasnojarskas basketbolisti ar bilanci 2-10 ieņem pēdējo vietu turnīra tabulā.

Tāpat kā iepriekšējā sezonā, arī šajā regulārajā turnīrā startē 13 komandas - deviņas no Krievijas, kā arī pa vienai vienībai no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Otro sezonu pēc kārtas turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

2019./2020.gada līgas sezona sezona priekšlaicīgi noslēdzās koronavīrusa radītās pandēmijas dēļ, čempionu nenoskaidrojot. Čempionāta pārtraukšanas brīdī pirmajā vietā bija Maskavas apgabala "Himki", bet otro vietu ieņēma Maskavas CSKA.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu