KM vērsusies NEPLP par epidemioloģiskās drošības pasākumu ievērošanu "Muzikālās bankas" laikā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Muzikālajā bankā" triumfē Intars Busulis
"Muzikālajā bankā" triumfē Intars Busulis Foto: Andrejs Strokins

Sabiedrības izteikto bažu dēļ par epidemioloģiskās drošības pasākumu ievērošanu "Muzikālās bankas" ceremonijas norises laikā, kā arī pēc tās Kultūras ministrija (KM) vērsusies Nacionālajā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomē (NEPLP), kas ir sabiedrisko mediju kapitāldaļu turētājs.

Kā aģentūrai LETA pavēstīja KM, NEPLP būs jāsniedz informācija par translēšanas procesā ievērotajiem drošības pasākumiem un to saderību ar normatīvajos aktos noteiktajām prasībām. Ministrija pauda cerību, ka šādu analīzi veiks paši tiešraides rīkotāji. KM ieskatā, ir būtiski izdarīt secinājumus, fiksēt vājās vietas, jo šī pieredze var būt noderīga visiem, kas veido un veidos līdzīgas televīzijas pārraides Covid-19 stingro ierobežojumu apstākļos.

Tāpat KM vērsa uzmanību, ka "Muzikālā banka" ir ikgadēja Latvijas Radio norise-tiešraide, kura tiek pārraidīta Latvijas Televīzijā. Ministrijā norādīja, ka šogad tiešraides gaita noritēja neierastos apstākļos, tā organizatoriem bija jārīkojas saskaņā ar filmēšanas un profesionālās skatuves mākslas mēģinājumu procesa vadlīnijām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu