Arī Covid-19 pandēmija! Kas gaidāms seriāla "Sekss un lielpilsēta" jaunajās sērijās?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/ Scanpix

Amerikāņu aktrise Sāra Džesika Pārkere intervijā "Vanity Fair" pastāstīja, kas gaidāms kulta seriāla "Sekss un lielpilsēta" turpinājumā. 

55 gadus vecā aktrise, kura seriālā atveido Kerijas lomu, norādīja, ka vēl nezina visas scenārija detaļas, taču Covid-19 pandēmija "noteikti būs sižeta daļa", jo šī ir pasaule, kurā dzīvo galvenās varones.

"Nez, kas viņas tagad ir šajā pasaulē? Vai esam pielāgojušās mūsdienu apstākļiem? Vai viņas izmanto sociālos medijus?" aktrise par varonēm prognozēja intervijā.

Viņa arī paskaidroja, ka Kima Ketrela, kura atveidoja Samantu, netiks aizstāta, jo seriāla veidotāji neradīs jaunu ceturto galveno varoni.

Paredzams, ka sezonā būšot 10 sērijas, kuras katra ilgs 30 minūtes. Kima Ketrela projektā nepiedalīsies. Pārkere noliedza baumas par to, ka Samantai esot atrasta aizstājēja, turklāt esot gaidāmas pat divas jaunas varones.

Sāra Džeska Pārkere atzīmēja, ka Miranda un Šarlote seriāla turpinājumā ir pusaudžu mātes.

Tomēr par savu varoni Keriju, aktrise intervijā turpināja uzdot jautājumus, dodot mājienus par seriāla turpinājumā notiekošo: "Kāda ir Kerijas, kurai aizvien nav ģimenes, dzīve? Kur viņa atrodas profesionāli? Kā visas šīs politiskās izmaiņas ietekmēja viņas darbu? Vai viņa joprojām raksta? Vai viņa ir uzrakstījusi vēl kādas grāmatas? Vai arī viņai ir podkāsts? Ko viņai tagad nozīmē mode? Kā ir mainījusies draudzeņu draudzība?"

Kā zināms, "Sekss un lielpilsēta" ir amerikāņu seriāls, kuru telekanāls HBO raidīja no 1998. līdz 2004. gadam. Seriāla turpinājums filmas versijā iznāca 2008. gadā, bet otrā daļa - 2010. gadā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu