Dziedoša kundze 110 gadu vecumā kļuvusi par interneta sensāciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

110 gadus veca vecvecmāmiņa no Velsas savas balss dēļ ir kļuvusi par vietnes "TikTok" sensāciju.

Eimijas Hokinsas populārās Pirmās pasaules kara Lielbritānijas himnas atskaņojumu iemūžināja viņas mazmazdēls. Tas notika dienā, kad Eimijai apritēja 110 gadi. Kopš tā laika videoklips ir skatīts vairāk nekā 100 tūkstošus reižu. Eimija ir ne tikai vecākā sieviete Velsā, bet nu jau arī vecākā sieviete vietnē "TikTok".

Hokinsa jaunībā bija dziedātāja un apceļoja Lielbritāniju, taču māte viņai aizliedza nodarboties ar skatuves mākslu, jo tas neesot cienījami. Eimijas meita sacīja, ka reakcija uz video sociālajos tīklos ir atjaunojusi ticību cilvēcei.

Hokinsa, kurai kara beigās bija vien septiņi gadi, kopš tā laika ir bieži dziedājusi kara dziesmas.

"Viņa ir kā pulkstenis. Kad tu viņu uzvilksi, viņa neapstāsies. Viņa visu laiku jautā: "Vai tu vēlētos vēl vienu dziesmu?" sacīja Eimijas meita.

Tagad viņa dzīvo kopā ar trim savas ģimenes paaudzēm, un viņas radinieki ir pateicīgi, ka pandēmijas laiku var pavadīt kopā ar Eimiju. 

"Eimija ir visa centrs - mēs vienkārši grozāmies ap viņu," sacīja radinieki. 

Videoklipa autors, Eimijas mazmazdēls, ir priecīgs, kad komentāru sadaļā lasa, cik cilvēki ir iepriecināti un novērtē gan Eimijas talantu, gan to, ka viņu ģimenei ir iespēja šajā grūtajā laikā būt kopā. 

@sachafreeman0

My great grandma enjoying her birthday ##fpy ##foryoupage ##old ##supergran ##uk ##1911 ##birthday ##song ##music ##old ##oldestontiktok ##wales ##celebrate ##tea

♬ original sound - Sacha Freeman
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu