TV ekrānos atgriežas iemīļotais aklo randiņu šovs, kurā pārus kopā savedīs influenceres Betas Beidz mamma (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: F64

Pirmdien, 15. februārī, plkst. 21.40 kanālā TV3 un televīzijā Go3 ar jauniem iepazīšanās stāstiem un nebēdnīgiem piedzīvojumiem, meklējot otro pusīti, pie skatītājiem atgriezīsies aklo randiņu šovs “Nākamā pietura: Mīlestība”! Jaunajā sezonā skatītājus sagaida vairāk nekā 25 romantiski iepazīšanās stāsti, kuriem atbilstošos pārus piemeklēs attiecību pētniece Inga Bērziņa.

TV3 šova “Nākamā pietura: Mīlestība” desmit raidījumu laikā skatītājiem būs iespēja iepazīt vairāk nekā 50 dalībniekus visās vecuma kategorijās un visdažādākajās darbības nozarēs. Dalībnieku vidū būs gan zemnieki, gan biroja darbinieki, gan medmāsas, studenti un mākslinieki. Tas nozīmē vienu – garlaicīgi nebūs ne dalībniekiem, ne skatītājiem.

Tāpat kā šova pirmajā sezonā, arī 2. sezonā katrā raidījumā būs iespēja sekot līdzi tam, kā norisinās pirmais randiņš trijiem pāriem, taču daži iepazīšanās stāsti būs tik interesanti, ka tiem skatītāji varēs sekot divos raidījumos pēc kārtas. Pāri dosies uz skaistām vietām visā Latvijā – muižām, pilīm un viesu namiem. Ierodoties tur, viņiem būs jāsaka savs “jā” vai “nē” randiņa turpinājumam. Un, ja abi teiks “jā” - skatītāji redzēs, kādas vēl romantiskas izdarības viņiem sarūpētas. Un, protams, ka visu ceļu mīlniekiem sekos Mīlas radio, kurš ne tikai dos norādes par to, kādā virzienā jābrauc, bet brīžiem pajautās arī āķīgus un pikantus jautājumus.

Pārus piemeklēs attiecību pētniece Inga Bērziņa

Taču iepazīšanās stāstam sekos ne vien Mīlas radio, bet arī attiecību pētniece Inga Bērziņa. Viņa ne vien piedalās pāru atlasē un sniedz padomus, kuriem dalībniekiem būs lemts piedzīvot kopīgu randiņu, bet arī, vērojot cilvēkus no malas, izteiks savu viedokli par to – “būs” vai “nebūs”.

 Kā saka Inga: “Viens ir redzēt dalībnieku anketas un dzirdēt, ko viņi stāsta par sevi sarunas laikā, bet pavisam cits, piedzīvot to brīdi, kad viņi iekāpj vienā automašīnā. Mīlestības ceļi ir neizdibināmi un līdz ar to neviens attiecību pētnieks nevar 100% apgalvot – lūk, esmu atradis īsto un vienīgo pāri. Amora bultas lido tik haotiski un brīžiem nesaprotami, ka arī man – cilvēkam kas ar attiecībām strādā ikdienā, bieži vien ir pārsteigums. Un pārsteigumu netrūks arī šajā sezonā. Šī viennozīmīgi ir unikāla satikies neparastā un pat jautrā veidā, un radīt neaizmirstamas atmiņas, iegūt pieredzi un, kas zina, varbūt arī to pārvērst par kopīgu nākotnes celu, kad kameras būs izslēgtas!”

Šova turpinājums Go3 – “Nākamā pietura: Otrais randiņš”

Vēl viens būtisks jaunums jaunajā sezonā – ik nedēļu televīzijā Go3 būs iespējams skatīties šova turpinājumu ar nosaukumu “Nākamā pietura: Otrais randiņš”, kurā skatītājiem būs iespēja uzzināt vairāk par tiem pāriem, kuri viens otram teica “jā”. Šajās epizodēs būs redzams tas, vai pāris būs gatavs doties arī uz otro randiņu, ko viņiem būs sarūpējuši raidījuma veidotāji. Ierašanās uz šo randiņu nav obligāta un tas ieplānots 10 dienas pēc pirmās tikšanās Jau tagad varam teikt, ka būs randiņi, uz kuriem ieradīsies abi dalībnieki, būs arī tādi, kur atnāks viens dalībnieks un pat tādi, uz kuriem neieradīsies neviens.

Jau šova pirmajā epizodē romantiskā piedzīvojumā dosies trīs pāri – jaunieši Gints un Leina no Rīgas, atraktīvie Elgars un Rūta, kuri raidījuma laikā paspēs gan uzdejot, gan uzcelt sniegavīru, kā arī sportiskais pāris – Kaspars un Katrīne! Kuri no šiem pāriem teiks “jā!”? Noskaidro to, skatoties šova “Nākamā pietura: Mīlestība” jaunākās sezonas pirmo epizodi 15. februārī plkst. 21.40 TV3 un Go3!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu