Māra Upmane-Holšteine pazaudējusi gan saderināšanās, gan laulības gredzenu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

“Mīļā sieva, šis ir jāpastāsta....” tā mūziķis Goran Gora trešdienas vakarā kanāla 360TV raidījumā “Pasaki to skaļi” īpaši intriģējoši uzrunās savu sievu Māru Upmani-Holšteini, solot atklāt kādu amizantu stāstu, kā viņa savulaik pamanījusies pazaudēt ne tikai saderināšanās, bet arī laulības gredzenu.

Trešdienas vakarā raidījumā Māra veltīja pateicības vārdus savam skolotājam Adrianam Kukuvasam, kuram atkalredzēšanās ar savu talantīgo skolnieci TV kameru priekšā bija neviltots pārsteigums. Turklāt saskaņā ar šova noteikumiem abu satikšanos vēl burvīgāku darīja arī raidījuma viesiem tuvu cilvēku iesaistīšanās – gan atklājot līdz šim nezināmus faktus par saviem draugiem, gan izaicinot uz azartiskām spēlēm.

Mazāk zināmus faktus par savu sievu bija gatavs atklāt arī Goran Gora un mudināja Māru pastāstīt, kā rokoperas “Lāčplēsis” jauniestudējuma laikā, dziedot leģendāro dziesmu “Atgriešanās” un enerģiski sitot plaukstas, viņa dāvātais saderināšanās gredzens nokritis no līgavas pirksta un aizlidojis pa gaisu.

Pārim pēc trim nedēļām bija gaidāmas kāzas, un tāpēc nav nekāds brīnums, ka pēc šā notikuma Māra “uz mirkli esot padomājusi, vai tik tā nav slikta zīme”. Taču tad populārais mūziķu pāris lēmuši, ka nē. "Tā ir tikai un vienīgi apstiprinājuma zīme, ka jāprecas jau tagad. Jo ātrāk taču jāuzliek to jauno laulības gredzenu!” sev piemītošajā pozitīvajā skatījumā uz dzīvi tā brīža apsvērumus atklāja Māra.

Tiesa, arī laulības gredzenu Māra vēlāk pamanījusies pazaudēt.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu