Internetu "uzspridzina" sieviete, kura matu lakas vietā izmantojusi spēcīgāko superlīmi ASV un nonākusi slimnīcā (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Sociālos tīklus šokējusi 40 gadus vecā Tesika Brauna, kura matu lakas vietā bija izmantojusi spēcīgāko pieejamo superlīmi "Gorilla Glue".

Luiziānas štata iedzīvotāja Tesika Brauna vietnē "TikTok" ievietoja videoklipu, kurā atklāja, ka pirms mēneša viņai izbeigusies matu laka, tāpēc viņa nolēmusi tās vietā izmantot "Gorilla Glue" - spēcīgu, mitrumizturīgu lieljaudas līmi, kas domāta audumam, papīram, kokam, plastmasai, kartonam, putām un metālam.

Diemžēl Brauna ātri vien saprata, ka līme nav domāta frizūrai. Mēneša laikā, kamēr līme atradās viņas matos, viņa mazgāja matus, kas bija cieši pielīmējušies galvai, 15 reizes, un tie nekustējās ne no vietas.

Citā videoklipā Brauna ieziež galvu ar šampūnu, cītīgi to ieberzē, bet pēc putu noskalošanas atklājas tikpat sacietējuši mati, kas it nemaz nav izkustējušies. 

Brauna šai likstā lūdza padomu cilvēkiem sociālajos tīklos. Viņas pirmais mēģinājums, kurā sieviete izmantoja kokosriekstu eļļu un tējas koka eļļu, bija izgāšanās. Pēc tam viņa sekoja vietnes "TikTok" dermatologa padomam, kurš ieteica izmantot acetonu. Arī tas nepalīdzēja. 

Drīz pēc tam Tesika ievietoja videoklipu, ka meklē palīdzību neatliekamās medicīniskās palīdzības nodaļā. 

Kompānija "Gorilla Glue" vietnē "Twitter" izteica līdzjūtību Tesikai un novēlēja ātru atlabšanu, kā arī brīdināja citus par līmes spēcīgo efektu. 

Tesika jutās bezpalīdzīga un izveidoja ziedojumu fondu vietnē "GoFundMe", lai sadabūtu naudu parūkām, kuras viņai būs nepieciešamas.

Līdz šim fondā savākti jau 20 000 ASV dolāru (16 615 eiro). Teju visi sociālo tīklu lietotāji sekoja līdzi sievietes nedienām un gaidīja, kad Tesika tiks atbrīvota no neciešamajām sāpēm. 

Brauna neredzēja citu iespēju un aizlidoja uz Losandželosu, lai apmeklētu Beverlihilsas plastikas ķirurgu Maiklu Obengu. Obengs bija pārliecināts, ka varēs novērst šo situāciju divu līdz trīs dienu laikā, izmantojot medicīniskas kvalitātes līmes noņēmēju. Lai arī procedūra izmaksātu aptuveni 12 500 ASV dolāru (10 384 eiro), tomēr Obengs procedūru veica bez maksas, jo nespēja noskatīties uz sievietes ciešanām. 

Īsi pēc tam ievietotajā videoklipā paziņots, ka procedūra bijusi veiksmīga. Kopumā līmes izšķīdināšanai bija nepieciešamas četras stundas, viegla anestēzija un Obenga speciālais medicīniskās kvalitātes līmes noņēmējs, kas sastāvēja no alvejas, olīveļļas un acetona. Pēc procedūras Tesikas skalps bijis sakairināts un ļoti sāpīgs. 

Tesika pēc procedūras atklāja, ka saziedotos 20 000 ASV dolāru viņa ziedos bezpeļņas organizācijai, ko vadīja ārsts, kurš izglāba viņas matus. Lai arī Tesikas negadījuma iznākums ir salīdzinoši pozitīvs, nu sociālajos tīklos šīs līmes lietošana ir kļuvusi par izaicinājumu. 

20 gadus vecais Avani Reiess ievietoja videoklipu, kurā redzams, ka viņš ir izdarījis to pašu, ko Tesika. Komentējot videoklipu, daudzi cilvēki nebija sajūsmā. 

"Nu, tā ir jūsu vaina. Varu derēt, ka jūs darītu jebko, lai tikai saņemtu daudz skatījumu. Jūs ieraudzījāt vienu meiteni to pastrādājam, un tagad visa pasaule grib izdarīt to pašu," rakstīja kāds komentētājs. 

@avanireyes ♬ original sound - Avani
Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu