Ārkārtējās situācijas laikā atcels vairākus autobusu vakara reisus Pierīgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: Pixabay

Samazinoties pasažieru skaitam, no šodienas ārkārtējās situācijas laikā būs atcelti vairāki vakara reisi Pierīgas maršrutos - virzienā uz Baldoni, Daugmali, Mārupi, Olaini, Baldoni un Vecumniekiem, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijā.

Pasažieru pārvadājumus ārkārtējās situācijas laikā nenodrošinās maršruta Rīga-Baldone autobuss, kas no Rīgas sestdienās izbrauc plkst.22.25 un no Baldones - plkst.23.20, kā arī maršruta Rīga (Prāgas iela)-Daugmale-Kalniņi autobuss, kas no Kalniņiem svētdienās izbrauc plkst.21.40 un no Rīgas - plkst.22.50.

Tāpat tiks atcelts maršruta (Elizabetes iela)-Mārupe autobuss, kas no Rīgas sestdienās izbrauc plkst.22.40 un no Mārupes - plkst.23.10, maršruta Rīga (Elizabetes iela)-Olaine autobuss, kas no Olaines sestdienās izbrauc plkst.22.50 un no Rīgas - plkst.23.50, kā arī maršruta Rīga-Baldone-Vecumnieki-Līvānu iela autobuss, kas no Rīgas svētdienās izbrauc plkst.22.15 un no Līvānu ielas - plkst.23.22.

Jau vēstīts, ka Covid-19 izplatības ierobežošanai no 9.novembra līdz 6.aprīlim Latvijā ir izsludināta ārkārtējā situācija un noteikta virkne ierobežojumu.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā. Autotransporta direkcijas uzdevums ir īstenot virkni pasākumu kompleksu, lai Latvijas autopārvadātājiem tiktu nodrošināta likumīga iespēja veikt pārvadājumus Latvijas teritorijā un ārpus tās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu