Internetu pārsteidz velokurjers, kurš gada laikā atbrīvojies no divām trešdaļām svara (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Iespaidīgo svaru zaudējušais velokurjers Rizs Fokss.
Iespaidīgo svaru zaudējušais velokurjers Rizs Fokss. Foto: Riz Fox/Facebook

Singapūras medijos un internetā pēdējās dienās aktuāls ir 37 gadus vecā Riza Foksa stāsts - vīrietis gada laikā ir zaudējis 126 kilogramus. Par to, kā vīrietim tas ir izdevies, vēsta Singapūras ziņu portāls "Mothership".

Pirms lemšanas par labu ievērojamām dzīvesstila izmaiņām, Riza svars ir bijis 200 kilogrami. 

Lai zaudētu svaru, vīrietis sāka ievērot ketogēno diētu - tajā ir daudz olbaltumvielu un treknu ēdienu, bet maz ogļhidrātu. Tagad viņš mēģina patērēt ne vairāk kā 20 gramus ogļhidrātu dienā.

Uztura maiņa viņam devusi enerģiju, kas ir pamudinājis kļūti fiziski aktīvam. Lai ātri atbrīvotos no taukiem, Fokss sācis braukt ar velosipēdu. Drīz viņam ienācis prātā, ka ir iespējams vaļasprieku apvienot ar karjeru, un ieguva kurjera darbu pārtikas piegādes dienestā.

Dzīvesveida maiņa ļāvusi Foksam zaudēt vairāk nekā simts kilogramus tikai gada laikā.

"Tad man vienkārši bija jāuztur svars un jāveic vingrinājumi. Daru to, jo es vēlos doties ceļojumā apkārt pasaulei uz sava velosipēda," medijiem atklājis 37 gadus vecais vīrietis.

Vīrietis joprojām ievēro ketogēno diētu un pavada sešas līdz septiņas stundas dienā, piegādājot pasūtījumus, taču turpina braukt ar velosipēdu arī sava prieka pēc.

"Lūk mans padoms tiem, kuri vēlas zaudēt svaru - jūs nevarat aizbēgt no nepareizas diētas," teicis Fokss, uzsverot, ka nav iespējams zaudēt svaru bez pienācīga uztura.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu