Princis Filips atveseļošanās periodā tiekot pasargāts no haosa, ko sacēluši Saseksas hercogi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/ Scanpix

Jau vēstījām, ka 99 gadus vecais Edinburgas hercogs, Lielbritānijas karalienes Elizabetes II vīrs pēc marta sākumā pārciestās sirds operācijas devies atveseļoties mājās - Vindzoras pilī. Ko princis Filips domā par Saseksas hercogu sniegto interviju Oprai Vinfrijai? 

"Dzelzs hercoga", kā viņu dēvē britu tauta, veselība ir vēl ļoti saudzējama, tāpēc arī nākamos mēnešus karalienes dzīvesbiedrs pavadīs stingrā ārstu uzraudzībā, raksta ārzemju mediji.

Tieši šādu apsvērumu pēc nolemts princi Filipu pagaidām nesatraukt ar informāciju par viņa mazdēla, prinča Harija un Meganas sniegto skandalozo informāciju par karaļnamu. 

Princis Filips vienmēr ir bijis lojāls pret karaļnamu un tā protokolu, tāpēc šis "izgājiens" viņu viennozīmīgi ļoti satrauks, kā rezultātā var pasliktināties viņa veselība. 

Lielbritānijas karalienei Elizabete II pēc protokola nebūtu jāsniedz sabiedrībai komentārs, jo šī intervija skar privāto dzīvi, tomēr karaliene izplatīja Bekingemas pils oficiālo paziņojumu, kurā teikts, ka "visa ģimene ir sarūgtināta, uzzinot, cik izaicinājumu pilni Harijam un Meganai bijuši daži pēdējie gadi. Izskanējušie apgalvojumi, kas skar rases jautājumu, dara raizes. Lai gan dažas atmiņas var atšķirties, jautājums tiek uztverts ļoti nopietni un to izskatīs ģimenē privāti."

Ziņojuma beigās minēts, arī, ka Harijs, Megana un Ārčijs vienmēr būs ģimenē ļoti mīlēti un gaidīti."

Lielākā daļa britu uzskata, ka Saseksas hercogs un hercogiene ir kļūdījušies, sniedzot atklāto, skandalozajiem faktiem pilno interviju, atklāj aptauja. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu