Krisa Dženere pirmo reizi komentē meitas Kimas Kardašjanas un viņas vīra Kanjes Vesta šķiršanos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/ Scanpix

Februārī tapa zināms, ka TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana ir iesniegusi oficiālu šķiršanās pieteikumu pēc vairāk nekā sešu gadu laulības ar Kanji Vestu. Nu šo lielo notikumu meitas dzīvē komentēja Kardašjanu māte Krisa Dženere. 

65 gadus vecā Dženere komentēja Kardašjanas šķiršanos intervijā TV šovā.

"Es domāju, ka tas vienmēr būs grūti, jo ir iesaistīti daudzi bērni. Labā lieta par mūsu ģimeni ir tāda, ka mēs viens otram esam līdzās un atbalstām, un mēs ļoti, ļoti mīlam viens otru - tāpēc es vēlos, lai šie divi mani bērni ir laimīgi. Un es vēlos, lai arī viņu bērni ir laimīgi. Tāds ir mērķis," norādīja Krisa. 

Uz jautājumu, vai skatītāji redzēs Kardašjanas un Vesta lēmumu šķirties realitātes šova "Keeping Up with the Kardashians" pēdējā sezonā, sešu bērnu māte atbildēja: "Varētu tā būt. Es nezinu, ko viņi izlēma sezonas pēdējā sērijā, jo mēs vēl neesam redzējuši pirmo sēriju. Es esmu pārliecināta, ka vēl tiek veiktas pēdējās izmaiņas, tomēr man šķiet, ka tas viņiem ir privāts laiks."

"Kima vēlējās ar šo visu tikt galā savas ģimenes lokā viņas tempā, tāpēc es domāju, ka viņai vēl ir ko "sagremot". Kad viņa vēlēsies, esmu pārliecināta, ka viņa pateikts to, kas jāsaka," uzsvēra Dženere. 

Atgādinām, ka šī bija Vesta pirmā laulība, kamēr Kardašjanai trešā. Abi apprecējās 2014. gadā, bet sāka tikties divus gadus iepriekš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu