17 gadus par mirušu uzskatīts policists Indonēzijā izrādās dzīvs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Alex Beattie/Unsplash

Policists Abrips Aseps, kuru Indonēzijā ir pasludinājuši par bojā gājušu jau pirms 17 gadiem, ir izrādījies dzīvs. Par apstākļu sakritību, kuras dēļ ir izveidojusies šāda situācija, vēsta portāls "Daily Mail".

Ģimene uzskatījusi, ka Aseps ir starp simtiem tūkstošu upuru, kas cietuši no dabas katastrofas - cunami, kas notika 2004. gada 26. decembrī. Kādu laiku viņš tika uzskatīts par bezvēsts pazudušo, taču pēc zināma laika tika pasludināts par mirušu.

Izrādījiess, ka visus šos gadus policists atradies psihiatriskajā slimnīcā, kas atrodas Ačehas provincē - viņš hospitalizēts ar garīgas dabas traucējumiem pēc katastrofā piedzīvotā.

"Es joprojām nespēju tam noticēt - 17 gadus par viņu nebija nekādu ziņu. Mēs bijām pilnībā pārliecināti, ka viņš ir gājis bojā," žurnālistiem atzinis viens no Asepa radiniekiem.

Joprojām nav skaidrs, kāpēc psihiatriskā slimnīca nav informējusi Asepa ģimeni.

2004. gada 26. decembrī netālu no Indonēzijas notika deviņas balles pēc Rihtera skalas stipra zemestrīce. Postošā cunami rezultātā vairākās Dienvidaustrumāzijas valstīs dzīvību zaudējuši vairāk nekā 270 tūkstoši cilvēku.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu