"Viņa pastiepa kāju un nolēca!" Ziepniekkalnā sieviete izlec pa devītā stāva logu un iet bojā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Daudzdzīvokļu nams tumsā.
Daudzdzīvokļu nams tumsā. Foto: Serg_1974/Shutterstock.com

Ceturtdien Ziepniekkalnā pa daudzstāvu dzīvojamās mājas logu izkritusi sieviete un zaudējusi dzīvību, vēsta raidījums "Degpunktā".

Šausminošais stāsts par šī rīta notikumiem pie Ozolciema ielas 52.nama kāpņutelpas tagad Ziepniekkalnā klīst no mutes mutē, taču raidījumam "Degpunktā" izdevās sastapt dažus, kas par lēcienu no augstuma zina pastāstīt no pirmavota.

Baisā atgadījuma aculieciniece ir sētniece, kas tobrīd kopa teritoriju nama pretējā pusē. Pati viņa kameras priekšā runāt nevēlējās, bet savas liecības par redzēto uzticēja policistiem un atklāja arī savam kolēģim.

"Dienestiem zvanīja sētniece. Viņa redzēja, kā viņa krita, kā pirms lēciena izstiepa kāju un pēc tam krita," stāsta sētnieks, kurš arī pats neatradās nekur tālu – lēciena brīdī viņš bija aiz mājas stūra.

"Es, kad karināju karogu, vēl nekā nebija. Pēc tam es aizgāju aiz mājas, tur bija jānozāģē zari. Dzirdēju sitienu, sākotnēji nesapratu, kāds smagus atkritumus izmeta vai? Skatos, viņa tur karājas…Izlēca no devītā stāva, kāda tur palīdzība. Viņa uzkrita tieši uz kāpņutelpas apmales. Viņa uzreiz gāja bojā," stāsta sētnieks.

Cilvēki pieļauj ka notikušais ir pašnāvība un iespējams spert liktenīgo soli pamudināja smaga slimība.

"Viņa bija klusa, nevienu nekad neaiztika. Pati staigāja ap māju. Viņa pēdējā laikā sūdzējās par veselību, slikti jutās. Kad gāja staigāt vai atkritumus nesa ārā, sūdzējās ka slikti jūtās. Es viņai varēju tikai ieteikt iedzert kādas zāles, vairāk neko. Viņa bija ļoti mierīga," stāsta vietējā iedzīvotāja.

Policisti paralēli versijai par suicīdu šobrīd kriminālprocesa ietvaros protams pārbaudīs arī aizdomas par slepkavību vai bojāeju neuzmanības dēļ.

Video: "Degpunktā" sižets

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu