Sieviete mēnesī nopelna četrus tūkstošus ASV dolāru ar videoklipiem, kuros laiž gāzes (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

ASV divu bērnu māmiņa Emma Mārtina mēnesī nopelna vairāk nekā 4000 ASV dolāru (3409 eiro) filmējot videoklipus, kuros purkšķina.

Bijusī ceļojumu aģente, 48 gadus vecā Emma Mārtina vietnē "Only Fans" no katra abonenta saņem 4,99 ASV dolārus (4 eiro) mēnesī, lai cilvēki varētu apskatīt viņas ekskluzīvo, reti sastopamo saturu.

Viņas diēta ir īpaši paredzēta, lai palīdzētu viņai uzstāties. "Es ēdu daudz salātu, sparģeļu un avokado. Es arī ēdu daudz meksikāņu ēdienu. Viens no maniem iecienītākajiem ir kāpostu salāti un ceptas pupiņas, kas sajauktas kopā," sacīja Emma.

Sieviete ieraksta savus videoklipus tikai tad, kad viņas ģimenes nav mājās.

"Mans vīrs zina, bet viņam nepatīk šī lieta. Neviens cits manā ģimenē to nezina. Es nedomāju, ka viņi to pieņemtu, bet es esmu pieaugusi sieviete un tas ir mans lēmums," piebilda Emma. 

Pašlaik Emmai vietnē "Only Fans" ir aptuveni 300 abonentu, vidēji sieviete nopelna 3500 eiro mēnesī.

"Kad es pirmo reizi izdzirdēju par purkšķu fetišiem, es nodomāju, ka tas ir pretīgi, un tas nevar būt fetišs, bet tad es tajā nonācu pati. Patiesībā tas ir diezgan foršs. Tas ir tāds slepens fetišs," sacīja Emma. 

Viņa apgalvo, ka lielākā daļa viņas fanu ietilpst divās sociālajās grupās.

"Puse ir "balto apkaklīšu" cilvēki, kuriem es nosūtu pielāgotus videoklipus, kuros pasaku viņu vārdus un daru viņu pasūtītās lietas, par kurām viņi jūtas pārāk neērti, lai prasītu sievām. Otra puse ir divdesmitgadīgi puiši, kuri vienkārši seko man vietnē "Only Fans," piebilda Emma.

Emma saviem "Only Fans" abonentiem dienā ievieto trīs erotiska rakstura videoklipus.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu