Par pulcēšanās aizlieguma neievērošanu gadu mijā tiesnesei Sladzevskai izsaka rājienu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: oneinchpunch/shutterstock.com

Par pulcēšanās aizlieguma pārkāpšanu gadu mijā Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesnesei Ievai Sladzevskai izteikts rājiens, noskaidroja aģentūra LETA.

Lēmumu tiesnese var pārsūdzēt Disciplinārtiesā.

LTV raidījums iepriekš, atsaucoties uz Valsts policijas iepriekš ziņoto, vēstīja, ka Vecgada vakarā viesu namā "Brūveri" Siguldas tuvumā laikā, kad valstī sākās komandantstunda, noticis nelegāls pasākums, kurā piedalījās arī Saldzevska kopā ar savu dzīvesbiedru prokuroru Renāru Sladzevski.

Pasākuma organizētājs bijis reliģiskās draudzes "Kristus pasaulei" līderis Mārcis Jencītis, bet viesi - draudzes locekļi.

Pati Sladzevska nožēlo, ka gadu mijā pieļāvusi pulcēšanās aizlieguma pārkāpšanu. "Iepriekš esmu bijusi šajā viesu namā un zināju, ka tur ir liela teritorija ar vairākām atsevišķām mājiņām. Mēs ar vīru paši to nerezervējām, bet paļāvāmies, ka cilvēks, kurš to pieteica, būs rezervējis katrai mājsaimniecībai savu namiņu. Nebiju iecerējusi pulcēties ar citām personām vienā viesu nama ēkā," iepriekš atzina tiesnese.

Viņa pavēstīja, ka bija plānojusi uzturēties ar vīru atsevišķā namiņā un nākamajā dienā doties uz Siguldas dabas takām, bet, ierodoties viesu namā, konstatēja, ka rezervēta ir tikai viena viesu nama ēka.

"Dažas minūtes pēc mūsu ierašanās, atbrauca policija. Atzīstu, ka esmu vainīga, jo nepārliecinājos par to, vai manai ģimenei ir rezervēts atsevišķs namiņš. Es nožēloju izdarīto, atvainojos par savu rīcību un turpmāk šādus pārkāpumus nepieļaušu," uzsvēra Sladzevska.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu