Kuldīgas pusē dzimšanas dienas svinības beidzas ar traģēdiju. Divi cilvēki gājuši bojā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Vasilyev Alexandr/shutterstock.com

Naktī uz trešdienu Kuldīgas pusē kāds kungs ugunsgrēkā zaudēja savu dēlu, dzīvesvietu un gandrīz pats nosmaka dūmos, ziņo raidījums "Degpunktā". 

Gudenieku pagastam piederošajā ēkā ir pieci dzīvokļi, apdzīvoti bija tikai divi, vienā mājas galā mitinājās Mihails, bet pretējā nama stūrī dzīvoja viņa 34 gadus vecais dēls – Jevgēnijs. Šajā vietā tika svinēti ģimenes svētki.

"Vakar viņam bija dzimšanas diena. Kā brāļi saka, viņi nav gribējuši, ka brauc kāds svešais, bet Žeņa ir uzstājis uz to, ka jābrauc pakaļ uz Kuldīgu. Viņi atņēmuši mašīnas atslēgas un nav ļāvuši viņam braukt pašam. Un aizbraucis viens brālis pakaļ tiem svešajiem, no kuriem viens te arī ir gājis bojā. Tie viņam ir draugi. Vakarā visi ir svinējuši, atnākuši brāļi, tēvs jau te dzīvo, arī tas," par notikušo saka Gudenieku pagasta pārvaldes vadītāja Daina Bērende.

Ballīte ritēja līdz pat vēlam vakaram. Brāļi aizgājuši mājās, jo paši dzīvo netālu, bet divi viesi no Kuldīgas pa nakti palikuši pie Jevgēnija. Kas notika mājā pēc tam, kad visi aizgājuši gulēt – šobrīd pārliecinoši pateikt nevar neviens, taču īsi pirms vieniem naktī ēkā iekūrās milzu liesma.

Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka ar atklātu liesmu deg divstāvu dzīvojamā māja 150 kvadrātmetru platībā. Ēkai tajā brīdī bija iebrucis jumts un nesošās konstrukcijas.

Ugunsdzēsēji konstatēja, ka notikuma vietā atradušās divas mirušas personas. Neoficiāli zināms, ka cilvēkus ugunsdzēsēji uzgājuši tuvāk dzīvoklim, kur nakšņoja Jevgēnijs un viņa draugi.

Video: raidījuma "Degpunktā" sižets 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu