Asinis un rokudzelži - Igaunijā trīs personas alkohola reibumā uzbrūk lielveikala apsargiem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rokudzelži. Ilustratīvs attēls.
Rokudzelži. Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock

Piektdien, 2. aprīlī, Igaunijas galvaspilsētā Tallinā tirdzniecības centrā "Kristiine" notika incidents starp kādu veikala apmeklētāju un apsargu, vēsta laikraksts "Postimees".

Pēc notikušā incident sociālajā tīklā "Facebook" tika ievietots ieraksts. "Man bija zināms, ka meitenei nebija sejas maskas, bet puisim bija. Apsardze aicināja meiteni to uzvilkt, taču viņa pretojās. Pēc tam apsardze uzlika meitenei rokudzelžus, taču viņa turpināja pretoties," norādīja notikušā aculiecinieks.

Ieraksts sociālajos tīklos guva plašu rezonansi, jo attēlos bija redzama meitene, kura guļ uz grīdas un apkārt viņai ir asins peļķe.

Policijas pārstāvis Allars Lohu "Postimees" norādīja, ka izsaukums saņemts piektdien ap plkst. 21.30. Ziņotājs norādīja, ka noticis uzbrukums drošības dienesta darbiniekam.

"Veikalā atradušās trīs personas alkohola reibumā, kuras centušās sabojāt tirdzniecības centra mantu. Apsargi nolēma aizturēt 21 gadu vecu vīrieti un sievieti, lai apturēt izcēlušās nekārtības," sacīja Lohu.

Kā norādīja policijas pārstāvis, aizturēšanas brīdī abi noziedznieki pretojās, kā rezultātā drošības dienesta darbiniekiem nācās pielietot fizisku spēku. 

Sievietei bija nepieciešama medicīniskā palīdzība, kā rezultātā viņa tika nogādāta medicīnas iestādē, kamēr vīrietis tika nogādāts policijas iecirknī.

Arī tirdzniecības centra "Kristiine" pārstāvis Kristians Māross apgalvoja, ka incidents radies nevis sejas masku nevalkāšanas dēļ, bet gan tādēļ, ka personas centušās nodarīt bojājumus veikalam.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu