Luksemburgas princis Luiss paziņo par saderināšanos. Uz jaunumiem reaģē arī viņa bijusī sieva

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Luksemburgas princis Luiss paziņo par saderināšanos ar advokāti Skārletu-Lorēnu Sirgē. Priecīgajos jaunumos princi Luisu steidza sveikt arī viņa bijusī sieva. 

Luksemburgas Lielhercogistes tiesa aprīļa sākumā paziņoja, ka princis Luiss ir saderinājies ar franču advokāti Skārletu-Lorēnu Sirgē.

Luisa vecāki, lielkņazs Anrī un Luksemburgas lielkņaziene Marija Terēze savā paziņojumā sacīja: "Mēs esam ļoti priecīgi paziņot par mūsu dēla, prinča Luisa, saderināšanos ar Skārletas-Lorēnas Sirgē jaunkundzi. Pievienojieties mums, apņemot jauno pāri ar visu savu mīlestību. Mēs novēlam viņiem milzīgu laimi!"

Viņi arī publicēja fotogrāfiju, kurā pāris smaida kamerai, sadevušies rokās, un Skārleta-Lorēna parāda visiem savu zelta saderināšanās gredzenu.

34 gadus vecais princis Luiss no 2006. līdz 2019. gadam iepriekš bija precējies ar Tesiju Antoniju. Viņiem ir divi dēli, 15 gadus vecais princis Gabriels un 13 gadus vecais princis Noa. 

Tesija arī steidza sveikt jauno pāri ar saderināšanos. Viņa "Instagram" īsajos stāstos ievietoja iepriekš minētā paziņojuma fotogrāfiju ar tekstu: "Beidzot arī tas ir zināms visiem. Gabriels, Noa, Frenks un es esam tik priecīgi par jums abiem un novēlam tikai to labāko!" 

35 gadus vecā Tesija ir saderinājusies ar Frenku Fleselu, un šogad abi sagaidīs savu pirmdzimto.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu