Taizemē aiztur zagli, kurš laupīšanas vidū ir nolēmis nosnausties policista mājās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zaglis saldā snaudā.
Zaglis saldā snaudā. Foto: Ekrānšāviņš no video

Kurš gan nav izbaudījis spēcinošu nosnaušanos, kas atjauno spēkus pirms kārtējā darbiņa veikšanas? Lēmums mazliet pievērt acis gan ir izrādījies ne pārāk veiksmīgs kādam laupītājam Taizemē, kurš ir izlēmis pabaudīt mirkli miega policista mājās, vēsta portāls "Unilad".

Policists Sakda Jeampraserts medijiem atklājis, ka viņu nakts vidū ir pamodinājušas gaisa kondicioniera skaņas, ka nākušas no viņa meitas istabas. Parastos apstākļos ierīces dūkoņa nebūtu viņu uztraukusi, taču šoreiz vīrietis izlēmis pārbaudīt trokšņa avotu - policistu tramīgu darījis apstāklis, ka viņa meita jau pāris dienas bija izbraukumā ārpus pilsētas.

Jeamprasertam par pārsteigumu viņa meitas gultā gulējis puskails vīrietis. Policists ieslēdzis telefona kameru un pacēlis balsi, kas ir pamodinājis pagurušo garnadzi. Video redzams, kā vīrietis miegaini paceļ galvu un kā mainās viņa sejas izteiksme, atskāršot, cik smagu kļūdu viņš ir pieļāvis.

Aizdomās turamais, Athits Kin Kun Tuds, atklājis, ka ielauzies mājā ar mērķi to aplaupīt, taču sajuties noguris. Viņš ieslēdzis gaisa kondicionieri un ir nolēmis mazliet nosnausties pirms nozieguma veikšanas.

Neraugoties uz to, ka Athits neko tā arī nenozaga, viņam ir izvirzītas apsūdzības par ielaušanos privātīpašumā.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu