"Djego tika pamests... Viņš nomira viens." Maradonas advokāts velta skarbus vārdus futbolista meitu virzienā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Djego Maradona
Djego Maradona Foto: AFP / Scanpix

Djego Maradonas ilggadējais jurists un draugs Matiass Morla ir veltījis asus izteikumus bijušā futbolista meitu Džiannas un Dalmas virzienā.

Uzreiz pēc tēva nāves aizvadītā gada rudenī, Djego Maradonas meitas Džianna un Dalma metās kritizēt tēva draugu un ilggadējo advokātu Matiasu Morlu, nosaucot juristu par negodīgu, nejauku un neuzticamu.

Tagad Morla, sarunā ar "America TV" ir nācis klajā ar savu atbildi, norādot, ka Maradonas atvases sava tēva dzīves pēdējos gados viņu ir pametušas.

"Viņš mīlēja Ročio [bijušo draudzeni], bet ar Dalmu un Džiannu iesaistījās asos konfliktos. Viņš jutās nodots un aplaupīts. Es biju tas, kurš ar Maradonu pavadīja septiņus gadus un septiņus Ziemassvētkus. Katru reizi viņš skatījās telefonā, bet neviens [no bērniem] viņam nepiezvanīja," sacīja Morla, piebilstot, ka ar leģendāro futbolistu regulāri sazinājušās tikai viņa māsas un bijusī draudzene Veronika Ožeda.

"Ja Djego būtu dzīvs, viņš nepieļautu, ka man šādi uzbrūk," sacīja Morla.

Tāpat jurists izcēla arī kādu atgadījumu, kas ieskicēja Djego un viņa meitu sarežģītās attiecības: "Vai jūs neredzējāt, cik dusmīgs Djego bija, kad Dalma savu meitu nolēma nosaukt par Romu. Djego bija īpaša saikne ar Neapoli un tieši pretējas attiecības ar Romu."

Morla arī pamatoja, kāpēc, viņaprāt, Maradonas atvases viņu neieredz: "Meitenes [Dalma un Džianna] mani neieredz kopš 2014. gada jūnija, kad mēs nobloķējām viņu kredītkartes. Viņas domāja, ka es no Djego zogu."

"Djego tika pamests... Viņš nomira viens," piebilda Morla.

Vēl nesen par Maradonas mantojumu izteicās viņa dēla Djego Fernando advokāts, uzsverot, ka šajā jautājumā esot daudz neskaidrību.

"Bija runas par 100 miljoniem ASV dolāru, bet šobrīd bankas kontos parādās tikai septiņi miljoni ASV dolāru, kā arī īpašumtiesības uz mazu dzīvokli, vecu māju un divām automašīnām," norādīja jurists, piebilstot, ka Maradonam tik tiešām bijis daudz naudas, tomēr leģendārā futbolista izdevumu ziņojumi neesot pieejami, tāpēc nav iespējams noskaidrot, vai naudu notērēja pats futbolists, vai arī to viņa vietā izdarīja kāds cits.

Djego Maradona savas karjeras laikā divas reizes izpelnījās pasaules dārgākā futbolista godu. Vispirms, 1982. gadā "Barcelona" viņu iegādājās par summu, kas mūsdienās atbilst 11,9 miljoniem eiro. Bet divus gadus vēlāk viņš pārdots Neapolē bāzētajam klubam "Napoli". Itāļu klubs par Maradonu samaksāja 6,9 miljonus sterliņu mārciņu (mūsdienās - 27,5 miljoni eiro), kas jau atkal bija pāreju perioda rekords. 

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu