Izskatīs iedzīvotāju iniciatīvu par Vakcinācijas projekta biroja likvidēšanu (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vakcinācijas projekta biroja vadītāja Eva Juhņēviča atbild uz žurnālistu jautājumiem Ķīpsalas izstāžu centrā, kurā atvērts masveida vakcinācijas centrs, kur vakcīnu pret Covid-19 saņem prioritārās grupas - seniori virs 70 gadiem un iedzīvotāji ar hroniskām saslimšanām.
Vakcinācijas projekta biroja vadītāja Eva Juhņēviča atbild uz žurnālistu jautājumiem Ķīpsalas izstāžu centrā, kurā atvērts masveida vakcinācijas centrs, kur vakcīnu pret Covid-19 saņem prioritārās grupas - seniori virs 70 gadiem un iedzīvotāji ar hroniskām saslimšanām. Foto: Edijs Pālens/LETA

Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisija šodien sākotnēji vērtēs vairāk nekā 10 000 iedzīvotāju iniciatīvas par Vakcinācijas projekta biroja likvidēšanu un par to, lai vakcinācija pret Covid-19 paliktu brīvprātīga.

Komisijas sēde notiks plkst.12 attālināti videokonferences formātā.

Tāpat paredzēts skatīt pilsoņu kolektīvo iesniegumu "Saglabāt universitātes Latvijas reģionos". 

Kā ziņots, iniciatīvas par Vakcinācijas projekta biroja likvidēšanu autore Ilze Zeltkalne skaidro, ka lai mazinātu birokrātiju un nepārdomātu finansiālo līdzekļu izšķērdēšanu, atsevišķa Vakcinācijas biroja izveide nav nepieciešama. "Īpaši jau ņemot vērā to, kāda ir šā brīža vakcinēšanas bēdīgā situācija," pirms vairāk nekā mēneša pauda Zeltkalne.

Veselības ministrs Daniels Pavļuts (AP) marta vidū pavēstīja par ieceri, ka Vakcinācijas projekta birojs tikšot likvidēts kā Veselības ministrijas struktūrvienība un integrēts Nacionālajā veselības dienestā kā struktūrvienība.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu