VIDEO Porziņģim laba metienu precizitāte "Mavericks" uzvarā pār tiešajiem konkurentiem; Dončičs panākumu izrauj ar "traku" metienu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) mača pēdējās sekundēs uzvaru izcīnīja Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks".

"Mavericks" izbraukumā ar rezultātu 114:113 (,0:34, 25:26, 26:29, 31:24) pārspēja Memfisas "Grizzlies" basketbolistus.

Porziņģis šajā spēlē laukumā pavadīja 32 minūtes un 24 sekundes, kuru laikā viņš izcēlās ar 21 punktu (5/8 2p., 2/5 3p., 5/5 1p.). Tāpat liepājnieka kontā arī sešas bumbas zem groziem, viena rezultatīva piespēle un viena kļūda. 

Latviešu centra spēlētājs šo maču noslēdza ar +4 lietderību, kas ir otrs labākais rādītājs komandā aiz mača varoņa Luka Dončiča.

"Mavericks" rindās rezultatīvākais šajā mačā bija komandas līderis Dončičs, kurš atzīmējās ar 29 punktiem, pievienojot arī deviņas rezultatīvas piespēles. Kā jau minēts, slovēņu basketbolists kļuva par mača varoni, līdz ar spēles beigu zvanu realizējot sarežģītu tālmetienu.

"Grizzlies" sastāvā rezultatīvākais bija Greisons Alens, kurš atzīmējās ar 23 punktiem, bet "double-double" lietuvieša Jona Valančūna kontā - 19 punkti un 15 atlēkušās bumbas.

"Mavericks ar 54 spēlēs izcīnītām 30 uzvarām ieņem septīto vietu Rietumu konferencē, kamēr "Grizzlies" ar 27 uzvarām 53 spēlēs ir uzreiz aiz dalasiešiem.

"Mavericks" nākamo maču aizvadīs naktī uz sestdienu, plkst. 4:30 pēc Latvijas laika tiekoties ar Porziņģa bijušo vienību Ņujorkas "Knicks".

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu