"Tētuka meitiņu" zvaigzne pirmo reizi komentē attiecības ar Pāvelu Prilučniju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Lai arī pāris ir kopā jau gadu, seriāla "Tētuka meitiņas" aktrise Miroslava Karpoviča tikai nesen intervijā pirmo reizi runāja par romantiskajām attiecībām ar aktieri Pāvelu Prilučniju.

Karpoviča atzina, ka viņa pirmo reizi redzēja Prilučniju pirms daudziem gadiem, kad viņš spēlēja seriālā "Slēgtā skola", un pati Karpoviča strādāja blakus esošajā filmēšanas laukumā. Tad viņa pat neapsvēra variantu, ka viņu starpā ir iespējama romantika.

"Es tajā laikā nedomāju par vīriešiem. Es biju teātra universitātes studente, un, kad mēs mācījāmies, mēs visi domājām: "Lai man būtu jātiekas ar aktieri? Dievs pasarg'. Tie ir vīrieši, kas rausta uzacis, un skatās uz savu sešpaku." Bet šobrīd es domāju citādi.

Kad tas ir jūsu cilvēks, neatkarīgi no tā, kāda profesija viņam ir, pat ja viņš ir atslēdznieks, tad tas ir jūsu cilvēks, un jūs viņu mīlat," sacīja aktrise.

Lai arī savā intervijā Karpoviča nekad savu mīļoto nenosauca vārdā, visi sievietes sekotāji sapratuši, par ko ir runa.

1. martā aktrise svinēja savu 35. dzimšanas dienu. Par godu svētkiem Pāvels Prilučnijs viņai sagādāja lielu pārsteigumu. Pāris pusdienoja restorānā, un vēlāk devās lidojumā ar helikopteru. No putna skatījuma bijis redzams apsveikuma uzraksts. 

"Vēstījums tika izkaisīts ar sarkanām smiltīm. Tas bija ļoti smieklīgi. Divi cilvēki kā zaķi skrēja pa šo sniegu un taisīja to uzrakstu. Es sapratu, ka mēs esam ļoti augstu, un uzraksts ir patiešām liels. Neticami paveikts darbs.

Mani aizkustināja šī situācija, dāvana. Man nekad mūžā tā nav bijis. Es nemaz necerēju redzēt šo uzrakstu. Es vispār neko negaidīju," intervijā piebilda Karpoviča. 

Atgādinām, ka par abu attiecībā kļuva zināms pērn pavasarī pēc tam, kad Prilučnijs izšķīrās no aktrises Agates Mucenieces. Krievijas mediji gan vēsta, ka aktieris attiecības ar Karpoviču sācis jau laikā, kad vēl bija precējies ar Mucenieci. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu