Policija nedēļas sākumā Stopiņu novadā veikusi operāciju - tika meklēts vīrietis, kurš, iespējams, pārdozējis medikamentus (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Nedēļas sākumā ne vienu vien Stopiņu novada iedzīvotāju satraukusi kāda policijas operācija, gaišā dienas laikā privātmāju ciemata apkaimē pa krūmiem un grāvjiem meklējot tabletes salietojušos vīrieti, vēsta raidījums "Degpunktā".

15.aprīlī, gaišā dienas laikā, Stopiņu novadā pie citkārt klusā Saulīšu ciemata bija vērojama milzu rosība. Apkaimē patrulējušas vairākas kārtības sargu automašīnas, mežu masīvus ķemmējuši policisti kājām, bet laiku pa laikam uz ceļa pazibējuši arī kinologi.

Kā izrādās, visi šie ļaudis un viņu trenētie četrkājainie draugi dzinuši pēdas kādam 36 gadus vecam vīrietim, kurš bija izgājis no savām mājām un vairs nebija sazvanāms.

"Ņemot vērā lietas apstākļus, ko izdevās sākotnēji noskaidrot, ka pie pazušanas apstākļiem pastāv risks cilvēka dzīvībai un veselībai, tika uzsākti meklēšanas pasākumi, lai atrastu personu un novērstu riskus," skaidroja Valsts policijas (VP) RRP Salaspils iecirkņa priekšnieks Kaspars Rekscs.

Likuma sargiem bija pamatotas aizdomas, ka pazudušais ir lietojis medikamentus, vai kādas citas vielas, kas var kaitēt viņa veselībai un dzīvībai.

Notikuma vietā bija dzirdams, ka meklētais varētu būt apēdis 40 nezināmas izcelsmes tabletes. Šajā gadījumā gan viss beidzies veiksmīgi, jo pēc pāris stundu darba policisti mežā tomēr pamanījuši ko aizdomīgu.

VP RRP Salaspils iecirkņa priekšnieks norādīja, ka vīrietis pārvietojies pa meža teritoriju apmēram divu kilometru rādiusā no savas dzīvesvietas. Sastapts, viņš labprātīgi iekāpa policijas automašīnā.

Vīrieša tālākais ceļš vedis uz tuvāko slimnīcu galvaspilsētā, bet pēc tam viņš nogādāts Tvaika ielā, lai atlabtu jau profesionāļu uzraudzībā.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu