Kardašjanas mīļoto kārtējo reizi apsūdz neuzticībā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/ Scanpix

Amerikāņu realitātes šova "Keeping Up with the Kardashians" zvaigznes Hlojas Kardašjanas meitas tēvs, NBA kluba Bostonas "Celtics" spēlētājs Tristans Tomsons tiek apsūdzēts neuzticībā. 

Atgādinām, ka 2018. gadā noplūda foto un video, kuros Tomsons redzams naktsklubā, maigojoties ar divām sievietēm. Jāpiebilst, ka tolaik viņš bija attiecībās ar Kardašjanu, kura bija trešajā grūtniecības mēnesī. 

Gadu vēlāk izskanēja baumas, ka Tomsons kādā ballītē skūpstījies ar Džordinu Vudsu - Kardašjanas pusmāsas Kailijas Dženeres tā laika labāko draudzeni.

Lai arī kopš skandāliem Kardašjana un Tomsons nav romantiskās attiecībās, abi pavada daudz laika kopā un ir publiski izteikušies par otrā bērniņa ieņemšanu. Tāpat Kardašjana sportista 30. dzimšanas dienā šā gada martā publiski veltīja viņam īpašus vārdus, liekot noprast, ka jūtas abu starpā nav noplakušas. 

"Tiem, kas ir lemti viens otram, ir jāiziet cauri visam, kas viņus šķir, lai viņi no tā izietu spēcīgāki nekā iepriekš. Paldies, ka pierādīji man visu, ko sacīji, ka darīsi. Par to, ka esi tieši tāds tēvs, kāds esi. Par labāko draugu, kas man ir tevī. Esmu pateicīga, ka varu darīt absolūti neko, esot ar tevi, un man sajūta ir, ka tas nozīmē visu. Es ceru, ka tu zini - šodien un katru dienu - es un tik daudzi citi tevi mīl. Es nevaru sagaidīt visas kopīgās atmiņas. Dzīve tikai sākas!" - vietnē "Instagram" rakstīja Kardašjana.

Nu Tomsons atkal apsūdzēts neuzticībā pret savas meitas māmiņu. "Instagram" modele Sidnija Čeisa nesen kādā podkāstā izteicās par abu gultas dzīvi, pat atklājot tik sensitīvu informāciju, ka slavenais basketbolists nav apgraizīts. 

Pēcāk Čeisa vietnē "TikTok" paskaidroja, ka pārgulējusi ar Tomsonu šā gada janvārī, pēc tam, kad viņš pārliecinājis jauno sievieti, ka ir brīva vīrieša statusā.

"Tas notika un tad es uzzināju, ka viņš nav viens, tāpēc izslēdzu viņu no savas dzīves," apgalvo Čeisa. 

Tāpat Čeisa klāsta, ka Tomsons vairākkārt centies sazināties ar viņu - pēdējā reize bijusi dienu pēc viņa un Kardašjanas meitas trešās dzimšanas dienas 12. aprīlī.  

Ne Kardašjana, ne Tomsons šo situāciju nav komentējis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu