VIDEO Bertānam rezultatīvs sniegums "Wizards" dramatiskā zaudējumā pret Kuruca "Bucks"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns pret Bruku Lopesu
Dāvis Bertāns pret Bruku Lopesu Foto: AP/ Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā zaudējumu piedzīvoja Dāvja Bertāna pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" vienība.

"Wizards" izbraukumā ar rezultātu 134:135 (37:29, 34;42, 24:32, 39:32) piekāpās Rodiona Kuruca pārstāvētajai Milvoki "Bucks" komandai.

Bertāns šajā spēlē laukumā pavadīja 27 minūtes un 30 sekundes, gūstot 13 punktus (2/4 2p., 2/6 3p., 3/4 1p.) Vēl viņš protokolā atzīmējās ar vienu rezultatīvu piespēli un personīgo piezīmi, maču noslēdzot ar lietderību -9.

Rodions Kurucs šajā mačā bija "Bucks" pieteikumā, bet laukumā nedevās.

Vašingtoniešu rindās šajā spēlē rezultatīvākais bija Bredlijs Bīls, kurš izcēlās ar 42 punktiem, bet Rasels Vestbruks kārtējo reizi atzīmējās ar "triple-double", 29 gūtajiem punktiem pievienojot 17 rezultatīvas piespēles un 12 bumbas zem groziem.

Šobrīd Vestbrukam līdz Oskara Robertsona karjeras "triple-double" rekordam vairs pietrūkst pa visam maz. Vestbruks ar šādu statistikas rādītāju savas karjeras laikā ir izcēlies 179 reizes, kamēr Robertsons 181.

"Bucks" sastāvā šoreiz rezultatīvākais bija Džru Holidejs, kurš atzīmējās ar 29 punktiem, bet Jaņņa Adetokunbo kontā 23 punkti astoņas rezultatīvas piespēles un deviņas bumbas zem groziem.

Vēl divarpus minūtes pirms mača beigām rezultāts bija neizšķirts 124:124 līdz brīdim, kad ar precīzu tālmetienu izcēlās Braiens Forbss.

Savukārt turpinājumā divus tālmetienus trāpīja Pets Konatons, panākot "Bucks" komandai piecu punktu pārsvaru 64 sekundes pirms spēles beigām.

Vestbruks un Bīls saglabāja intrigu šajā mačā, tomēr "Wizards" līderu centieni atspēlēties nevainagojās ar panākumiem.

Austrumu konferences kopvērtējumā "Bucks" ar 42 uzvarām un 24 zaudējumiem ieņem trešo vietu, bet "Wizards" ar bilanci 30-36 ierindojas 10. pozīcijā un saglabā izredzes kvalificēties "play-in" turnīram.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu