Piektdienas horoskops: 14. maijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 14. maijam. 

AUNS

Labs laiks profesionālajai izaugsmei vai biznesa veidošanai. Radīsies neskaitāmas labas idejas, būs radošā dzirksts un izpratne, kā to visu realizēt praksē.

VĒRSIS

Nevajag censties par varītēm pierādīt savu taisnību, strīdēties ar priekšniecību, mēģināt pārtaisīt pasauli, tas tikai radīs stresu, un enerģija aizies tukšgaitā. Gudrākais paklusē un izdara tā, kā pašam labāk.

DVĪŅI

Naudas lietās veiksme no aktīvas darbošanās. Ir vērts padomāt arī par savu biznesu, bet, ja tev jau ir uzņēmums, tad koncentrē spēkus tā attīstībai. Ieguldītais darbs atmaksāsies.

VĒZIS

Veiksmi un virzību uz priekšu nodrošinās zināšanas. Ja mācību laiks jau aiz muguras, vienalga vajadzētu atsvaidzināt prasmes. Noderēs kaut kas no tiešsaistes kursu vai semināru piedāvājuma.

LAUVA

Kad liekas: „Paldies Dievam, piektdiena ir klāt!”, pēkšņi mainās darba uzdevumi, rodas neparedzēti apstākļi, un strauji jāatrod risinājumi. Tikai mieru! Tiksi galā sekmīgi.

JAUNAVA

Kārtīgās un strādīgās Jaunavas ir perfekcionistes. Emocionāli dzīvosi līdzi darba vidē notiekošajam un kaitinās citu neizdarība. Raugies uz situācijām mazliet vieglāk.

SVARI

Ar domām jau būsi brīvdienās – mājas darbos, sarunās ar draugiem, mīļotā cilvēka apskāvienos. Taču šodien vēl jāpastrādā ar pilnu atdevi. Darba diena beigsies tikai pašā vakarā.

SKORPIONS

Pirmajā vietā privātā dzīve. Ļoti svarīga savstarpējā sapratne un pārliecība, ka tev blakus ir cilvēks ar līdzīgiem pasaules uzskatiem. Brīvajiem ļaudīm romantiskas noskaņas.

STRĒLNIEKS

Meklēsi patiesības graudus, vēlēsies izprast pasaules lietu kārtību un rast atbildes uz eksistenciāliem jautājumiem. Taču daudz filozofēt nebūs laika – darbā iespējamas ātri risināmas situācijas.

MEŽĀZIS

Gribēsi darbu beigt ātrāk, lai satiktos ar saviem mīļajiem. Viņi pēc tevis noilgojušies. Dari tā, jo šī diena nav ļoti piemērota profesionāliem varoņdarbiem.

ŪDENSVĪRS

Radošs un mazliet vējains noskaņojums – kā jau dažkārt piektdienā. Ja vari doties brīvsolī mazliet ātrāk, dari tā. Aizvadītā nedēļa bijusi gana darbīga.

ZIVIS

Piektdiena kā jau piektdiena. Pabeidz iesākto un izbaudi nedēļas nogales sajūtu. Patīkamas emocijas no sazināšanās ar draugiem vai pasēdēšanas āra kafejnīcā.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu