VIDEO ⟩ Valdība informē par pieņemtajiem lēmumiem cīņā ar Covid-19 (5)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ministru prezidents Krišjānis Kariņš.
Ministru prezidents Krišjānis Kariņš. Foto: Ministru kabinets / Government of Latvia

Šodien Ministru kabinets ārkārtas sēdē sprieda par epidemioloģisko situāciju, ar Covid-19 saistītajiem ierobežojumiem un valsts atbalstu pandēmijā cietušajiem nodokļu maksātājiem. Pēc sēdes gaidāma preses konference, kuru tiešraidē varēs skatīties portālā "Apollo.lv".

Video: Preses konference pēc valdības sēdes

Sēdes sākumā tiks uzklausīta Veselības ministrijas (VM) resora sniegtā informācija par aktuālo epidemioloģiskās drošības situāciju un veselības aprūpes sistēmas kapacitāti un noslodzi, testēšanu, kā arī situāciju ģimenes ārstu praksēs. Tāpat tiks sniegta informācija par vakcināciju pret Covid-19.

Sēdes dienaskārtībā arī iekļauts VM izstrādātais priekšlikums par vakcinācijas un kolektīvās imunitātes veicināšanu, nosakot pakalpojumu pieejamību un ierobežojumu atcelšanu vakcinētām personām.

Ministru kabinets arī plāno spriest par Finanšu ministrijas priekšlikumu par papildu 180,9 miljonu eiro novirzīšanu atbalsta pasākumiem nodokļu maksātājiem.

Paredzams, ka valdības sēdē tiks uzklausīta Operatīvās vadības grupas sniegtā informācija par gatavību ieviest stingrākus ierobežojumus gadījumā, ja pasliktinās epidemioloģiskā situācija.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu