Ārvalstu mediji: Bils Geitss jau sen pirms laulības šķiršanas krāpis sievu ar vairākām kompānijas "Microsoft" darbiniecēm (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bils Geitss
Bils Geitss Foto: Reuters/ScanPix

Laikraksts "The New York Times" vēsta, ka kompānijas "Microsoft" vadītājs Bils Geitss jau 2006. gadā mēģinājis savaldzināt sava uzņēmuma darbinieces.

Nesenā laikraksta "The New York Times" publikācijā vēstīts, ka 2006. gadā pēc kādas "Microsoft" darbinieces uzstāšanās Geitss viņu uzaicinājis vakariņās.

E-pastā Bils Geitss ieteicis darbiniecei izlikties, ka tas nekad nav noticis, ja viņa ierosinājums viņai šķiet neērts.

Pēc tam uzņēmējs vakariņās uzaicinājis sievieti, kura strādājusi viņa labdarības fondā.

Atsaucoties uz pašreizējiem, kā arī bijušajiem kompānijas "Microsoft" darbiniekiem, izdevums raksta, ka uzņēmējs bieži diezgan neveikli mēģinājis tuvoties sievietēm gan birojā, gan ārpus tā. Kopumā atklāti seši šādi gadījumi.

Publikācijā uzsvērts, ka uzņēmuma vadītāja uzvedība darbinieku vidū radījusi neērtu atmosfēru. Bila Geitsa oficiālā pārstāve noraidīja visas darbinieku apsūdzības.

"Tāpat arī jebkurš apgalvojums, ka Geitss nicināja savu laulību vai Melindu, ir nepatiess," sacīja Geitsa pārstāve Bridžita Arnolda.

Nesen ārvalstu mediji par Geitsu pāra šķiršanās iemeslu nosauca uzņēmēja kontaktus ar finansistu Džefriju Epsteinu, kurš tika apsūdzēts pedofilijā. 

Atgādinām, ka "Microsoft Corp." padomes locekļi 2020. gadā nolēma, ka Bilam Geitsam jāaiziet no padomes, jo notika padomes izmeklēšana par miljardiera agrākajām romantiskajām attiecībām ar "Microsoft" darbinieci, kas tika atzītas par nepiedienīgām," raksta "The Wall Street Journal" , atsaucoties uz informētiem avotiem.

"Microsoft" inženierei bijušas seksuālas attiecības ar Geitsu vairākus gadus, vēsta avīze. Tas bija "romāns pirms gandrīz divdesmit gadiem, kuru abas puses beidza draudzīgi", laikrakstam "The Wall Street Journal" sacījusi Geitsa pārstāve.

Pagājušā gada martā "Microsoft" informēja, ka Geitss aiziet no uzraudzības padomes, lai vairāk laika veltītu labdarībai.

3.maijā 65 gadus vecais Geitss un viņa 56 gadus vecā sieva Melinda paziņoja par šķiršanos pēc 27 gadu laulības.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu