"Bija sajūta - kaut kāds psihopātu salidojums!" Žaklīna Cinovska par "Eirovīzijas" pirmo pusfinālu (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Žaklīna Cinovska.
Žaklīna Cinovska. Foto: Zane Bitere/LETA

18. maijā vēlā vakara stundā Roterdamas konferenču centrā "Rotterdam Ahoy" norisinājās starptautiskā "Eirovīzijas" dziesmu konkursa pirmais pusfināls. Kā zināms, Latvija uzstāsies otrajā pusfinālā, bet pirmajā pusfinālā varējām vērot 16 dažādu valstu pārstāvjus, kas sniedza savus muzikālos priekšnesumus. Pēc redzētā pašmāju populārā režisore un producente Žaklīna Cinovska pauda savu viedokli sociālajā platformā "Facebook", uz diskusiju rosinot arī citus "Eirovīzijas" vērotājus.

"Es gandrīz nekad neizsakos par "Eirovīziju", jo ar ļoti retiem izņēmumiem, par šo televīzijas formātu nav ilūziju ar kādu īpašu pievienoto vērtību mūzikas jomā. Ja nu vienīgi, katru gadu ar interesi iespējams konstatēt Eiropas TV skatītāju noskaņas un sajūtas. Nūuuuu un arī, protams, jaunu gaismu efektu un tehnoloģiju atklājumus (lai gan tur jau arī kādus gadus desmit stagnē), bet nu šovakar.... šis pirmais posms... OMG, ar dažiem izņēmumiem, man bija sajūta - kaut kāds psihopātu salidojums!

Varbūt, pasaules Covid-izolācijas sekas? Varbūt mans nepareizais noskaņojums? Bet varbūt formāts sevi izsmēlis?

Gaidām otro posmu," šādu vērtējumu pirmajam "Eirovīzijas" pusfinālam savā "Facebook" profilā sniegusi Žaklīna Cinovska.

Pēc publicētā režisores ieraksta varam lasīt dažāda rakstura komentārus. Piemēram, norādīts, ka latvieši esot vislabākie eksperti un vienīgie zinot, kādai ir jābūt "Eirovīzijai".

Vēl daži komentētāji aizdomājušies, ka nav foršu dziesmu. Uz ko reaģējusi arī režisore: "Nav tā, ka nav, kas raksta foršas dziesmas. Vienkārši viss tika pārmudrīts, samudrīts, pārrēķināts... ka sanāk frīki. Un ar katru gadu trakāk."

Vēl kādai pirmā Eirovīzijas pusfināla skatītājai bija licies, ka dalībnieces, it kā sacentušās savā starpā, kurai izdosies mazāk apģērba uzvilkt, tādējādi izceļot kailumu. Viņa secinājusi, ka uz citu dalībnieču fona Latvijas pārstāvi Samantu Tīnu pamanīs, jo viņa būs apģērbta starp plikajiem.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu