Briedim būs iespēja pārmācīt Polu? Latvieša promoteris piedāvā cīņu bēdīgi slavenajam "jūtūberim" (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mairis Briedis un Džeiks Pols
Mairis Briedis un Džeiks Pols Foto: SIPA, AFP/ Scanpix/ Apollo kolāža

Maira brieža promoteris Kalle Zauerlands savos sociālajos tīklos nācis klajā ar savdabīgu izaicinājumu "YouTube" zvaigznei Džeikam Polam.

Viena no šodienas populārākajām personībām boksā ir "YouTube" zvaigzne Džeiks Pols, kurš salīdzinoši nesen izcīnīja uzvaru pār bijušo jaukto cīņas mākslu (MMA) čempionu Benu Askrenu.

Jau ilgāku laiku boksa fani cer, ka Pols nākamo cīņu aizvadīs pret īstu bokseri, nevis cīkstoni ar radikāli atšķirīgas cīņas mākslas bāzi (brīvā cīņa) vai basketbolistu.

Jau iepriekš pats briedis savā "Tik Tok" kontā uzrunāja Polu, sakot: "Hei, Džeik! Es esmu ģērbies tāpat kā tu, bet viena lieta pietrūkst. Tā ir josta. Un to par naudu nevar nopirkt."

@mairisbriedis13

@jakepaul Money never made a man happy yet, nor will it. The more a man has, the more he wants. ✍? Benjamin Franklin

♬ Basketball (feat. Jermaine Dupri, Fabolous & Fundisha) - Lil Bow Wow

Tagad "eļļu ugunij" nedaudz pielējis arī Brieža promoteris Kelle Zauerlands. Ņemot vērā, ka arī Pols savu pēdējo cīņu aizvadīja "krūzeros" (līdz 90,7 kilogramiem), Zauerlands Polam piedāvāja iespēju cīnīties ar latvieti par šīs divīzijas čempiona jostu. Tikai ar vienu noteikumu...

Zauerlands savā "Twitter" kontā rakstīja: "Hei, Džeik Pol, būšu priecīgs saorganizēt tavu iespēju cīnīties par Maira Brieža jostām. Tikai ar vienu nosacījumu. Ja tu zaudē, tev jāpamet bokss... Vienojušies?"

Brieža īpašumā šobrīd ir Starptautiskās boksa federācijas (IBF), žurnāla "The Ring" un Pasaules boksa supersērijas (WBSS) čempiona tituli. Savukārt Pols kopš profesionālā boksera licences iegūšanas ir aizvadījis trīs cīņas, uzvarot tās visas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu