"Es sabrūku kā veca galoša." Ļera Kudrjavceva atklāti par savu šī brīža veselības stāvokli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

19. maijā dzimšanas dienu svinēja viena no populārākajām Krievijas televīzijas raidījumu vadītājām Ļera Kudrjavceva. Savā svētku dienā viņa ieradās Ivana Urganta šovā, kurā pastāstīja par to, kā jūtas "iekāpjot" jaunā gadu desmitā.

19. maijā Ļera Kudrjavceva svinēja savu 50 dzimšanas dienu. Uz interviju šovā "Vakars kopā ar Ivanu Urgantu" Kudrjavceva ieradās tērpusies baltā, plandošā kleitā.  

Sarunā ar Ivanu Urgantu Kudrjavceva atzina, ka vēl neuztver sevi kā vecmāmiņu, tāpēc ka viņas meita Maša ir tikai dažus mēnešus jaunāka par mazdēlu.

Viens no intervijas tematiem bija arī Kudrjavcevas veselības problēmas. Kopš gada sākuma TV raidījumu vadītāja cīnījās ar dažādām slimībām. Gada sākumā sieviete inficējās ar Covid-19.

Pārvarējusi Covid-19, Kudrjavceva mājās neveiksmīgi nokrita. Rezultātā viņa vairākās vietās salauza krusta kaulu. Zvaigznei nācās ilgu laiku pavadīt slimnīcā. Pavisam nesen Kudrjavceva atkal nokļuva slimnīcā. Pie tā vainojama pārpūle un stress.

"Es sabrūku kā veca galoša," sacīja Kudrjavceva. Vēlāk jokojot Kudrjavceva piebilda, ka viņai ir uzlikts lāsts.

"Viss! Mani gadi ir mana bagātība! Visi saka, ka 50 ir sava veida pagrieziena punkts. Es absolūti mierīgi pieņemu savu vecumu, bez histērijas, es to mīlu!" pēc raidījuma savā "Instagram" profilā rakstīja Kudrjavceva.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu