Kas rakstīts zvaigznēs? Nedēļas horoskops no 31. maija līdz 6. jūnijam

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Nedēļas horoskops no 31. maija līdz 6. jūnijam.

AUNS

Vasaras sajūta neatkarīgi no tā vai laika apstākļi lutina vai jāvelk mugurā kas biezāks. Darbā, protams, jāstrādā, jo ir iespējas izcelties un nopelnīt vairāk nekā līdz šim, taču nepamet doma, ka jādodas atvaļinājumā. Ja iespējams – dari tā.

Burvīgs laiks izbraucieniem, dabas objektu apskatei, piedzīvojumiem gaisa takās vai aizraujošam izbraucienam pa bezceļu trasi ar kvadraciklu. Lai dzīvo brīvības sajūta! Mājās gan arī diezgan daudz darāmā, un labvēlīgs laiks interjera uzlabošanai. Iegādājoties saimniecības lietas, rūpīgi izpēti cenu piedāvājumu, lai nesanāk pārtērēties.

VĒRSIS

Darbā atbildīgi pienākumu un var rasties sajūta, ka kāds liek sprunguļus riteņos. Neuzņemies neko papildus, iekams iepriekšējie darbi nav paveikti. Ja priekšniecība tevi tomēr pierunā, tad nekautrējies runāt par atalgojumu, jo, tēlaini izsakoties, – katrs peles klikšķis kaut ko maksā.

Taču kopumā garastāvoklis būs optimistisks, prātā nāks radošas idejas un cilvēki labprāt tās uzklausīs.

Brīvajā laikā gribēsies baudīt dzīvi, cik nu tas šobrīd iespējams. Noskaties kādu koncertu, izrādi vai filmu ierakstā, patērzē ar draugiem tiešsaistē. Arī tas priecēs.

DVĪŅI

Domas traucas ātri, un valoda raita. Ļoti raita. Var gadīties nelieli pārpratumi, jo kāds nav uztvēris vai pārpratis tevis teikto. Apspriežot svarīgus jautājumus, uzmani, vai visi sapratuši pareizi. Tāpat arī pats svarīgo informāciju pārbaudi vairākkārt. It īpaši to, kas saistās ar darba pienākumiem. Var gadīties neskaidrības un kļūmes.

Šonedēļ diezgan svarīga finanšu tēma. Ir jācenšas nopelnīt vairāk, iesaistīties ienesīgos projektos vai meklēt labāk atalgotu darbu. Peļņas iespējas ir, bet ar aizdošanu vai aizņemšanos gan jābūt uzmanīgam.

VĒZIS

Rosīga nedēļa. Būsi noskaņots doties pretī jauniem mērķiem un citkārt mazliet kluso un mazliet kautrīgo Vēzi nevarēs vairs pazīt. „Ko tad es...” vietā braši skanēs: „Es, un tikai es!”

Vari ķerties pie darbiem, kas iekavējušies, iesaistīties projektos. Kāds varbūt satiks vajadzīgos cilvēkus īstajā brīdī, kāds atradīs atbalstītājus vai sponsorus. Savu tiesu uzmanības prasīs arī ģimenes dzīve. Iespējams, jāpalīdz atvasītēm skolas noslēguma darbos vai sagatavoties izlaidumam.

Brīvajiem ļaudīm labs laiks ciešu un stabilu attiecību veidošanai.

LAUVA

Laba intuīcija darbā un biznesa jautājumos. Ļoti ātri sapratīsi, kur ir un kur nav vērts iesaistīties. Un arī – kāpēc kāds rīkojas tā, kā rīkojas. Ja vēlies pateikt skarbāku vārdu, tad noskaiti līdz desmit. Ātrumā izteiktais sēs nemieru un tu vari iegūt slepenus nelabvēļus. Toties spēle ar atklātām kārtīm nodrošinās panākumus.

Ja kārtojamas darīšanas iestādēs vai bankā, tad rūpīgi sagatavojies un pievērs uzmanību dokumentiem. Brīvajā laikā sirds ilgosies pēc jautrām un radošām izklaidēm – kādā nu formātā tās šobrīd ir pieejamas.

JAUNAVA

Iespējams, klāt ir zvaigžņu stunda profesionālajā jomā. Kolēģi un priekšniecība novērtēs tavu veikumu. Var būt kāds konkurējošs uzņēmums vai personāla atlases kompānija vēlēsies izteikt vilinošu piedāvājumu. Jebkurā gadījumā atbildīga un akurāta strādāšana dos rezultātu. Līdztekus darbam tīkami notikumi paredzami arī privātajā dzīvē.

Vasaras vakari mudina uz romantiku. Varbūt vēlīnā pastaigā vai citos romantiskos apstākļos satiksi kādu īpašu cilvēku. Ja tev jau ir otrā pusīte, tad sarīko mīļu pasākumu divvientulībā.

SVARI

Daudz pienākumu darbā. Iespējams, kādi kolēģi devušies atvaļinājumā un tev jāuzņemas papildus darāmais. Atceries, ka par aizvietošanu pienākas papildus samaksa. Kaut arī tev netīk strīdi, šoreiz var nākties pateikt kādu skarbāku vārdu, it īpaši tad, ja esi vadošā amatā. Sarežģītās situācijās paļaujies ne tikai uz racionāliem prāta apsvērumiem, bet ieklausies intuīcijā.

Iespēju robežās daudz brīvā laika pavadīsi mājās. Var rasties plāniņš pārkārtot mēbeles un izdaiļot interjeru. Par rezultātu būs prieks pašam un ģimenei arī.

SKORPIONS

Lai arī kādā amatā un statusā tu darbotos, tev piemīt stratēģa dotības un ass prāts. Iespējams, nāksies konsultēt kolēģus vai sadarbības partnerus, dalīties ar pieredzi. Ja tā ir tiešsaistes sanāksme, tad sagatavo prezentācijas materiālus arī papīra formātā, jo tehnika var pievilt. Pašam arī derētu apgūt ko jaunu, profesionālā jomā noderīgu.

Daudz strādāsi, daudz izdarīsi, bet svarīga arī privātā dzīve. Sirds pukstēs straujāk, sajūtot vasaras smaržu. Paej solīti pretī savai laimei, tā jau tepat vien ir.

STRĒLNIEKS

Tu esi tiešs un atklāts cilvēks, bet šoreiz derētu mazliet savaldīties. Ja neesi mierā ar esošo darbu, tad ir vērts to nomainīt un izskatīt jaunus variantus. Nevajag censties par varītēm pierādīt savu taisnību, strīdēties ar priekšniecību, mēģināt pārtaisīt pasauli - enerģija aizies tukšgaitā. Gudrākais paklusē un izdara tā, kā pašam labāk.

Brīvajā laikā labprāt rosīsies mājas saimniecībā – tīrīsi, kārtosi, stādīsi, laistīsi. Kad rokas darbojas, tad galva atpūšas. Kāds varbūt sajutīs sevī kulināra-eksperimentētāja talantu.

MEŽĀZIS

Naudas lietās veiksme no aktīvas darbošanās. Ir vērts padomāt arī par savu biznesu, bet, ja tev jau ir uzņēmums, tad koncentrē spēkus tā attīstībai. Ieguldītā enerģija atmaksāsies. Kaut arī nodokļu politika visiem nav labvēlīga, tu ar savu rosību un idejām spēsi visnotaļ sekmīgi darboties. Šobrīd gan darījumu slēgšanai nav labs laiks, tāpēc orientējies un plāno peļņu nākotnē.

Vasarīgās noskaņas neatstās vienaldzīgu, un citkārt racionālā un lietišķā Mežāža sirds pukstēs straujāk. Labs laiks attiecību spodrināšanai.

ŪDENSVĪRS

Brīvību mīlošajam Ūdensvīram var nākties iekļauties stingrā darba ritmā un ievērot „reglamentu”. Šis laiks no psiholoģiskā viedokļa nav tas vieglākais, bet ir arī daudz pozitīvu lietu. Iespējamas labas idejas par peļņu un iespējas palielināt ienākumus.

Dažādas norises arī attiecību tēmā. Brīvajiem ļaudīm iespējas iepazīties ar jauku cilvēku, kam ir liela nozīme turpmākajā dzīvē. Ja tas ir cilvēks ar līdzīgu skatījumu uz lietām un līdzīgām morāles vērtībām, tad, ļoti iespējams, esi saticis savu īsto mīlestību.

ZIVIS

Veiksmi un virzību uz priekšu nodrošinās zināšanas. Ja mācību laiks jau aiz muguras, vienalga vajadzētu atsvaidzināt prasmes un iemaņas. Labi noderēs tiešsaistes kursi vai semināri.

Sirds ilgojas pēc tālām zemēm, bet šīs intereses var arī daļēji apmierināt brīvajā laikā skatoties ceļojumu raidījumus par izcilām pasaules vietām un muzejiem. Sākot ar Gīzas piramīdu Ēģiptē, Inku impērijas cietoksni Maču Pikču un beidzot ar Luvru, Ermitāžu un citām ievērojamām vēstures glabātuvēm.

Privātajā dzīvē iespējami krāsaini piedzīvojumi. Tikai neapspried ar citiem, lai nesākas aprunāšana.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu