Pļaviņš/Točs Pasaules tūres četru zvaigžņu posma izslēgšanas mačus sāks no pirmās kārtas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mārtiņš Pļaviņš
Mārtiņš Pļaviņš Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs piektdien Sočos piedzīvoja zaudējumu Pasaules tūres četru zvaigžņu turnīra apakšgrupas otrajā spēlē, tāpēc "play-off" būs jāsāk jau no pirmās kārtas, kurā piedalīsies arī Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš.

Ar astoto numuru pamatturnīrā izliktie Pļaviņš/Točs H grupas otrajā spēlē ar 0-2 (7:21, 14:21) piekāpās krieviem Iļjam Lešukovam/Konstantīnam Semeņovam, kuriem piešķirts devītais numurs.

Dienu iepriekš viņi turnīra pirmajā spēlē ar 2-0 (28:26, 22:20) uzvarēja šveiciešus Marko Kratigeru/Florianu Brēeru, kuriem piešķirts 25.numurs.

Vēlāk E apakšgrupas otrajā spēlē turnīrā ar 21.numuru izliktie Samoilovs/Šmēdiņš ar 2-0 (21:18, 21:17) uzvarēja nīderlandiešus Stefanu Bormanu un Joriku de Grūtu, kuriem piešķirts 28.numurs.

Samoilovs/Šmēdiņš E apakšgrupas pirmajā spēlē ar 0-2 (10:21, 15:21) piekāpās amerikāņiem Nikolasam Lusenam/Filipam Dalhauzeram, kuriem piešķirts 12.numurs.

Ar vienu uzvaru apakšgrupā Pļaviņš/Točs un Samoilovs/Šmēdiņš nodrošinājuši sev vietu izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā.

Pasaules tūres posmā Sočos startē arī Anastasija Kravčenoka un Tīna Graudiņa, kuras piektdien sasniedza astotdaļfinālu.

Turnīrs Sočos beigsies svētdien.

Graudiņa/Kravčenoka, kā arī Pļaviņš/Točs Latvijai jau ir nopelnījuši pa vienai ceļazīmei uz Tokijas olimpiskajām spēlēm, bet labas iespējas kvalificēties Tokijai ir arī Samoilovam/Šmēdiņam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu