Buzovas bijušais kļuvis par TV šova "Dom-2" vadītāju (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Olga Buzova
Olga Buzova Foto: Instagram

Krievijas estrādes un sociālo tīklu zvaigznes, kā arī TV šovu vadītājas un dalībnieces Olgas Buzovas (35) bijušais draugs Dāvids Manukjans (28), kas plašākai publikai pazīstams kā reperis Dava, ir kļuvis par televīzijas realitātes šova "Dom-2" vadītāju.

Šā gada aprīļa beigās Olga Buzova negaidīti pameta populārā realitātes šova "Dom-2" vadītājas posteni, lai gan šo šovu kopā ar citiem kolēģiem bija vadījusi ilgus gadus. Viņas vietā par šova vadītāju kļuvis bijušais boifrends, influenceris un reperis Dāvids Manukjans. Turklāt jaunais šova vadītājs jau publiski paziņojis, ka viņam esot vienalga, ko par šādu pavērsienu domā bijusī draudzene.

Manukjans jau sen esot sapņojis darboties šajā TV šovā. Beidzot viņa vēlme esot piepildījusies. Kopā ar citiem ilggadējiem šova vadītājiem – Kseniju Borodinu, Olgu Orlovu, Vladu Kadoni un Andreju Čerkasovu blogeris Dava, kuram sociālajos tīklos seko miljoniem ļaužu, risinās starp TV šova dalībniekiem radušās konfliktsituācijas, kā arī palīdzēs veidot attiecības. TV šova "Dom-2" pārraidi ar Davas līdzdalību jau varēsim vērot šā gada 1. jūnijā.

"Esmu plānojis izmēģināt spēkus vadītāja ampluā, jo ļoti vēlējos izmēģināt kaut ko jaunu. Mani neinteresē, kā uz to reaģēs Olga, es nevēlos par to runāt. Man "Dom-2" ir darbs, par kuru es saņemu naudu. Nedomāju no tā atteikties. Tas ir solis uz priekšu," Davas viedokli atspoguļojis izdevums "StarHit".

Olgai Buzovai beidzamo gadu laikā neveicas nodibināt ilgstošas attiecības. Lai arī sākotnēji likās, ka viņas un dziedātāja Davas attiecības būs ilgas un laimīgas, tā vis nenotika. Šā gada sākumā interneta medijus pāršalca ziņas, ka Olga un Dava pēc pusotru gadu ilgas draudzības, ir pārtraukuši attiecības. Buzova pat nāca klajā ar skandaloziem faktiem, ka bijušais mīlnieks pret viņu izturējies vardarbīgi un krāpis.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu